Om Homecoming

I dag når jeg våkna var det 4 grader ute, og tåken lå tett nedi dalen! Når vi kjørte til skolen kunne vi ikke se elva engang. Slik så det ut fra verandaen i morges

Og på skolen er vi i full gang med å forberede Homecoming. Hele neste uke er Homecoming week, der vi kler oss ut alle dagene. Vi skal ha beach day, disney day, twin day, zombie day og black and orange day. 
Neste fredag er det "Horsemen Olympics", som er konkurranser og sånt, er visst påmeldt den ene tingen.. der vi skal kaste mel(?) på hverandre, har jeg hørt. Senere er det sesongens siste hjemmekamp i fotball, der Horsemen skal spille mot Thompson Bluehawks,  eller noe. Og det er skolerivalen, så vi skal sprenge en bil som er malt blå, pluss en masse andre greier for å vise vårt hat mot Bluehawks, men vi kaller dem Thompson Chickens. 

Etter fotballkampen er det Homecoming Dance, som i år skal være i gangene på skolen, gleder meg!  Hele neste uke blir gøy! Juniorene går dessverre glipp av Twin Day, for vi skal til et universitet i Missoula. Og på mandag skal jeg og Samantha selge gamle fotballdrakter, basketballdrakter ++ i lunsjen. Har allerede funnet meg en drakt jeg skal kjøpe, nummer 19. Og igår spurte Dana Matt om hvilken draktnummer han hadde når han spilte, sånn at vi kunne kjøpe hans drakt også, og han var nummer 19! Hva er oddsen for det? Har også funnet meg et par joggebukser, eneste joggebuksene jeg har funnet her i USA som har strekk nederst, måtte altså finne meg en gammel basketballbukse for å få det jeg har letet etter!  

Nettet er så tregt her, skal legge ut flere bilder når jeg kommer hjem senere idag. Var forresten syk igår, så jeg fikk ikke tatt noen bilder.  


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits