Jeg er heldig

Har lest mange andre utvekslingsstudenter sine blogger, og mange av dem skriver at de synes det er vanskelig å få venner, og å passe inn i den Amerikanske hverdagen. Jeg er så heldig at jeg  har fått mange kjempegode venner! Har allerede vært på sleepover en gang, og hatt en her hjemme. I tillegg til alle de gode vennene jeg har fått kunne jeg virkelig ikke fått en bedre vertsfamilie! Er nok det som er grunnen til at jeg ikke har fått hjemlengsel enda, og det er jo supert. Tror ikke jeg hadde hatt det like gøy her hvis jeg hadde hjemlengsel.

Vil også si tusen takk til mamma og pappa som har latt meg dra hit, og som betaler for alt dette!  ♥

 
Noen bilder av meg og noen av mine beste venner her :-)

Dagen idag har vært lang. Etter skolen tok jeg bussen til en av naboene, for å hjelpe henne med dataen. Etter et par timer der kom Matt og Dana for å hente meg, og vi kjørte hjem slik at jeg fikk skiftet før vi skulle dra å spise middag hos noen folk. Middagen var koselig, og jeg fikk smakt gresskarpai for første gang. I tillegg fikk jeg sitte i semitrucken til Terry, og tute i hornet! De hadde også tre hunder, og den ene var blind, og hadde helt gråe øyne. Jeg elsker hunder!  Og når jeg kommer hjem skal jeg skaffe meg hund så fort jeg kan! Nå skal jeg og søte lille Sig legge oss, slik at jeg kommer meg opp i morgen! God natt.


Har forresten lagd meg nytt design, hva synes du? Det er det første designet jeg har lagd, og jeg driver å jobber med en kulere header. 


  1 kommentarer

Postet av: linda
Det e så bra å høre det. Trur åsså du har vært kjempeheldig som kom dit du kom. Håpe du sitt igjen med masse gode minna etter detta året. Take care.
23.sep.2011, 23:14

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits