Jeg har snakket med en synsk dame..

I dag dro jeg, Samantha og Mahala for å snakke med en synsk dame.

Hun fortalte meg mange ting som ingen andre enn meg visste, og jeg viste henne bilder av venner og familie, og de tingene hun sa om dem stemte helt. Det var en helt rar opplevelse, og absolutt verdt pengene!  Vi fikk spørre om så mye vi ville, for kun 30 dollar hver. Vi var der i hele fem timer.  Hun sa blandt annet at jeg har en liten jente som passer på meg, og at jeg kommer til å gifte meg med en mann i dress, som ikke vet hvordan man skal ha det morsomt. Tror jeg står over! 

Når vi var ferdig dro jeg og Mahala på "the circle" for å spise burger, før jeg dro hjem å spiste litt mer. Kvelden har jeg brukt på å se tv med vertsfamilien, og når Dana gikk og la seg ble jeg og Matt sittende oppe for å se "Worlds dumbest performers", det var nesten som AFV, bare mye morsommere. Elsker amerikansk tv! Har også fått vertsfamilien hekta på Angry Birds, upz. 

Nå skal jeg legge meg, det ble pluselig veeldig sent. Vet ikke hva klokken er, iPoden bytter klokkeslett hver gang jeg kobler den til pcen, og den sier at klokken er 17:02, mens dataen, som jeg stilte i forrige uke sier 09:02.. 

Har forresten oppdatert garderoben min med litt High School greier, så jeg slenger med noen bilder av det; 

 
Dana kom hjem med alt dette her om dagen! :-)

Gymlæreren fant en masse gamle fotballdrakter, basketballdrakter, bukser etc. liggende en plass, så de skal selges neste uke. Måtte altså kjøpe gamle brukte joggebukser for å finne et par med strekk nederst, kostet bare 1 dollar!


Også kom det vi hadde bestilt på Jewelry partyet i går, får denne klokken fra ei som jobber for Silpada, fordi jeg hjelper henne med dataen.


Og disse fikk jeg hos Dana.

Nå er jeg nødt å legge meg, ellers blir jeg helt zombie i morgen! god natt 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits