Familie "reunion"

I går dro jeg og vertsfamilien til Hot Springs for å besøke foreldrene til Dana, de hadde også besøk av noen flere fra familien. Også var verstfetteren og vertskusina mi, Tibb og Tally der. 

Jeg og Tally red hesten hennes helt til der hun bodde. Først red vi uten sal, men når vi kom hjem til henne salet vi på hesten, sånn at vi ikke skulle falle av når den galopperte. 


Tibb skulle temme den nye ponnienI dag er første dag av "spirit week" på skolen, som er uken før homecoming. I dag er det Beach day, der alle har kledd seg ut som om de skal på stranden.


Blogger mere når jeg kommer hjem, nettet er så tregt.


  2 kommentarer

Postet av: MartineJulianne
Haha så utrolig gøy!
26.sep.2011, 21:47
URL: http://martinejulianne.blogg.no
Postet av:
Jeg går også på media nå. Men jeg sliter med å kunne reise til USA pga jeg går på media. Og da er det ikke sikkert jeg får godkjent, og jeg må vite om året blir godkjent av skolen før jeg reiser, ellers får jeg ikke stipend. Det er pga de sier at de ikke kan vite på forhånd om jeg får de fagene jeg trenger. Hvilken organisasjon reiser du med? Har prøvd å lese mye, men finner ikke helt ut av det. Hvordan fikk du til å reise selvom du går på media? Og har du media fag der nede? Og fikk du året godkjent og stipend før du reiste?:) Jeg har funnet en organisasjon hvor jeg kan reise til New Zealand, men vil aller helst reise til USA!
28.sep.2011, 19:30

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits