goodnight

I dag har jeg sovet, pratet med Håkon, sovet og pratet enda mer med Håkon. Har endelig klart å bli nesten 100% frisk! Og det skal bli godt å dra på skolen i morgen å møte vennene mine igjen, men jeg får sikkert en haug med lekser, når man er syk her får man ekstra oppgaver man må gjøre for å tjene de poengene man vanligvis ville fått for oppmøte. 

Når vertsmor kom hjem vasket vi og støvsuget litt, før jeg stekte vafler til middag. Vertsfamilien ble veldig glade for at dere hadde sendt glutenfri vaffelmix, mamma og pappa!
Men selvfølgelig skal dem ha masse rare greier på dem, sånn som sirup på, eller andre ting jeg aldri kunne forestilt meg å ha på vaflene mine. De bare ler av meg når jeg tar sukker og smør på.Nå skal jeg gå å skylle av ansiktsmaska, for nå har fjeset mitt blitt helt stivt.


Slik ser jeg ut akkurat nå. God natt!


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits