Takk gud for at det er helg!

I dag dro vi rett til Hot Springs etter skolen, for at Dana og Matt skulle klippe seg på salongen til Deana, søsteren til Dana. Fikk også farget ettervekten, og ordnet sånn at rødskjæret jeg hadde kom tilbake igjen, for det var nemlig blitt vasket ut allerede. I tillegg graderte hun håret mitt, og jeg er kjempefornøyd! 


Fikk en haug med prøveprodukter

Senere kom Sam og Catherine på besøk, vi drakk pepsi, spiste potetgull og så på film, og Sig ville jo selvfølgelig være med!


I går hadde jeg så lyst til å lage noe godt når jeg kom hjem fra skolen, så jeg tenkte jeg skulle lage noe uten gluten, for sist gang bakte jeg boller, og det kunne ikke vertsmor spise. Derfor bestemte jeg meg for å lage denne kaken, og den ble kjempegod til tross for at den er uten gluten!


Eggehvitene skulle stivpiskes, og det gjorde jeg for hånd.. Det resulterte i dette;

Området rundt tommelen er kjempehovent, pluss at håndleddet er hovent og gjør kjempevondt, tror jeg er på tur å få en betennelse. Gymlæreren anbefalte at jeg dro å kjøpte noe for å støtte hånden, for å få det til å bli bedre fortere, siden basketballsesongen starter om ikke så alt for lenge.. Kaken var værtfall god, så det var nesten verdt det!

Har ingen planer for helgen, skal bare slappe av forhåpentlig vis, denne uken har vært lang og tung, og jeg trenger å slappe litt av. Jeg driver faktisk å planlegger neste helg denne helga. Neste uke har vi langhelg, fra fredag til søndag, så vi driver å snakker om litt forskjellige ting vi kan gjøre da. Gleder meg!


Hva gjør du i helgen? 


  1 kommentarer

Postet av:
Kan du ha spørsmålsrunde? HAR SÅ MYE Å SPØRRE OM!
16.okt.2011, 18:59

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits