Shopping og lunsjdate

Amerikansk tid: 09.40
Norsk tid: 17:40

Satt oppe til klokken to i går kveld. Så når vertsfar kom å vekte meg litt før åtte, sovnet jeg med en gang. Etter en stund kom hunden å vekte meg, og jeg gikk ut. Der hesteskoeren(?) var for å sko hestene, etter hvert kom faren til Dana, og nevøene Tibb og Holden for å hente den ene hesten. For de skulle nemlig ut å hente kyr.

Etter en stund gikk vi inn, og jeg avtalte med områderepresentanten min, Nancy, at vi skal ta med svensken å dra ut å spise lunsj klokken elleve. Etter det skal jeg og vertsmor dra til Missoula, og handle litt. Tipper vi kommer til å kjøpe halloweenkostymer, til meg og til hunden! Nestelørdag er det "Fall play" på skolen, en del av vennene mine er med der, så vi skal dra å se på det. Årets "fall play" er Beauty and the beast. Og på søndagen etter er det halloween dance, etterfulgt av halloween og trick or treatin' på mandag.   Gleder meg til amerikansk halloween! Er allerede mange som har pyntet hagene sine, og noen begynte så tidlig som i begynnelsen av oktober. 


Hestene, hesteskoeren, Holden og faren til Dana.

 

Nå skal jeg gå og ordne meg klar til lunsj, lunsjtid her er mye tidligere enn i Norge. Spiste jo akkurat frokost?


  1 kommentarer

Postet av: Therese
Så fin blogg :)
20.okt.2011, 17:51
URL: http://Thessabare.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits