Vunnet konkurranse!

Meldte meg på konkuransen som blogg.no hadde for en liten stund siden, der man kunne vinne en goodiebag fra Calvin Klein. Og sannelig vant jeg også! Så jeg får den nye Calvin Klein parfymen, "One SHOCK", til både meg og kjæresten!
Elsker den originale "one" for menn, men har ikke luktet på denne, så det blir spennende. Dumt at det er nesten åtte måneder til jeg får brukt det, men gøy å vinne likevel!


Dagen idag har ikke gått til så veldig mye, kjøpte et spill på internett, og siden nettet her er kjempetregt, så har jeg ventet og ventet på det, når det endelig var ferdig, måtte det oppdateres, og det tar flere timer...

Skulle egentlig blogge om turen til Kalispell som jeg og verstmor Dana dro på, men har ikke hatt tid.. Også skal jeg svare på spørsmålsrunden, og jeg tror ikke det blir video, fordi her får jeg såvidt spilt av en youtubevideo, så tipper det ikke blir noe særlig bedre å laste en opp. Sånn er det å bo ute i "the sticks" :-)

 

Hvis du har flere spørsmål til spørsmålsrunden, så må du forte deg, for jeg begynner å svare i morgen! :-)

- Har du prøvd CK one Shock? 


  1 kommentarer

Postet av: pappa
så bra at du vant fra CK da,, da får jeg jo tilbake parfyme fra deg, siden du brukte opp min CK :-)
22.okt.2011, 13:41

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits