Oppdatering

Har vært dårlig med blogging i det siste, har ikke giddet! :-)
Så jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering om hva som har skjedd de siste dagene.


Onsdagen i forrige uke var siste skoledag den uken, vi hadde altså langhelg. Uheldigvis er de fleste vennene mine kjempeopptatt for tiden, med både jobb, og øving til "the fall play", så de hadde øving fra morgen til kveld hele helgen, så det ble ingen kvalitetstid med dem. Men det gjorde meg ingen ting å bare være sammen med vertsfamilien!

På torsdagen dro jeg og den svenske utvekslingsstudenten på lunsj med områderepresentanten våres, Nancy. Det var kjempekoselig, og hun tok oss med til en butikk her i byen som verken jeg eller Filip hadde vært på, der har dem alt fra sminke til våpen... Var litt sykt. 

Etter lunsjdaten var over, dro jeg og vertsmor til Kalispell. Hadde en kjempefin tur, og vi hadde det kjempemorsom. Kjøpesenteret i Kalispell var ikke noe særlig egentlig, så jeg kjøpte ingen klær. Skulle egentlig kjøpe meg halloweenkostyme, men på target i Kalispell hadde de kun lettkledde cowboyer og eskimoer. Endte opp med et kostyme til hunden da!

I tillegg fikk jeg meg en elektrisk tannbørste av Dana, siden hennes var ødelagt, og dem kun hadde to pakninger på Costco. 

Da vi skulle dra hjem stoppet vi på en restaurant for å spise mat, og da vi kom inn spurte dem om vi ville sitte i baren. Som vil si at hun som spurte trodde at jeg var minst 21! Score!
Spiste ølmarinerte spareribs, tror jeg. De hadde ganske spesiell mat der, og alt var marinert i masse rart.. Pommes friten som egentlig fulgte med var marinert i blåmuggost, og øl, tror jeg det var. Heldigvis gikk det ann å få vanlige..
Turen hjem var kjempemorsom, hold på å dø av latter på grunn av noe Dana sa.  Når vi kom hjem lo vi litt av det hun hadde sagt, prøvde kostymet på hunden, før jeg gikk og la meg. 
 
På fredagen stod jeg opp, spiste frokost og gikk ut for å plukke epler sammen med vertsfamilien. Vi plukket tre store bøtter med kjempefine epler.  Etterpå badet vi begge hundene, og utrolig nok gikk det kjempefint. Husker ikke hva vi gjorde resten av dagen, tipper det ikke var så mye..

Resten av helgen sov jeg lenge, ryddet og vasket rommet mitt, skiftet på senga, osv. 

 
Min nye superfancye tannbørste!


Min søte ballerinagris som jeg kjøpte, skal spare til et eller annet, som jeg ikke vet hva er endaHun var ikke helt glad når hun måtte være gresskar, må nok øve litt før halloween


Dot, utrolig nok gikk det helt greit og bade henne


Siggy, og litt av Dot


Meg, Samantha og Dusten tidligere idag.Er kjempetrøtt idag, satt oppe å skypet med kjæresten til klokken 2, fordi han har verdens teiteste døgnrytne, han står opp når jeg skal legge meg og legger seg før jeg er ferdig på skolen..
Nå sitter jeg og har "graphic design", spiser popcorn og sjokolade mens jeg leser nyheter! :-) Digg!


  1 kommentarer

Postet av: memaran
Æ savne dæ :(
25.okt.2011, 07:20
URL: http://www.memaran.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits