Cowgirl & vannmangel

Etter skolen idag satte jeg meg litt på pcen, for å sjekke hva oppgavene i Digital Academy er denne uken. Mens jeg gjorde det kom Matt ned og spurte om jeg kunne hjelpe til med å flytte kyrne, så jeg gjorde meg klar og vi kjørte til der de var, og de kom løpende etter bilen, så egentlig var det ikke mye vi måtte gjøre. Etter at vi var ferdig kjørte vi bare rundt litt, før vi dro hjem å lagde pizza. Fikk også gjort litt lekser, før vi så "Hangover 2."

Og på skolen idag ble vi forresten fri for vann, fra like før lunsj til to minutter før skolen var ferdig. Som vil si at det å gå på do var helt uaktuelt, og gymmen ble bare sløving istedet.. Doene så rett og slett helt for jævlige ut, siden det ikke gikk ann å skylle ned, og dem hadde satt to "porta pottys" på fotballbanen som man kunne bruke, og der var det selvfølgelig kjempelang kø hele tiden, fatter ikke at de ikke sendte oss hjem, er faktisk ganske sykt..


U.S History!


Siden Norge nesten er på andre siden av jorden, blir dette bildet rett vei når jeg drar hjem, hilsen Mr. Nelson. Sånn går det når man tar bilder av seg selv med kameraet mitt, da havner man her! 


Catherine og meg!


Høstfarger <3


Kyyyyra
Dana og meg :)

Nå skal jeg prate litt med kjæresten, før jeg tar kveld. Er kjempetrøtt siden jeg var så lenge oppe igår


  1 kommentarer

Postet av: memaran
Huffdaaa, uten vann og greier! :O
25.okt.2011, 09:19
URL: http://www.memaran.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits