Kaldt vær og career fair

Skoledagen idag føltes kjempelang, vi hadde nemlig career fair, der det kom folk fra forskjellige yrker og pratet om hva vi måtte gjøre for å bli det yrket, hvilke college vi kunne gå på, osv. Altså, ingenting interessant for meg, siden jeg ikke skal gå på college. Lunsjen var helt fæl idag, hadde pølser i brød, og amerikanske pølser er ikke særlig gode, så jeg spiste brødet. 

Fra han som hadde presentasjon i art klassen fikk vi småe oransje lapper, der vi skrev navnene våre, og puttet dem i en kurv i "resepsjonen", der de skulle trekke lapper i løpet av dagen, og sannelig vant jeg en basketballgenser!

Eneste som var morsomt idag var når vi fikk godteri i art klassen, og når vi fikk ta blodtrykket til hverandre i Get fit. Og når jeg er inne på get fit, her om dagen sa jeg til meg selv at jeg skulle slutte å spise godteri og brus så ofte, og jobbe ekstra hardt i get fit timene, for å faktisk bli "fit."  Så lenge varte det.. 
Ellers har jeg bare gjort lekser, henger litt etter i en del fag, men nå er jeg der snart!

 
Var helt sykt mye frost ute i morges!


Meg og Catherine

Genseren jeg vant! :-)

 

Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, før jeg skal legge meg! 


  1 kommentarer

Postet av: memaran
Det begynne å bli masse frost her også!
27.okt.2011, 07:51
URL: http://www.memaran.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits