Halloween 2011

Er en stund siden jeg oppdaterte bloggen nå, har ikke gjort så mye, bortsettfra at jeg var med vertsfar på jakt her om dagen. Vi fikk sett et par rådyr, men det er ikke lov å skyte dem med mindre det er en hann, med horn. Da vi kjørte inn til huset så vi selvfølgelig en... 

I værtfall, i dag er det halloween! Og jeg har vært ute og knasket og knepet sammen med Samantha og en venn av henne, Johnny. Var utrolig morsomt! Og alle pynter husene sine! Hadde med hunden, og vi fikk en haug med godterier.


Sam, jeg og hunden i kostymene våre


Jeg og verdens fineste hund!


Dårlig bilde av et av husene
Hunden prøver å slikke meg i fjeset mens jeg tar bilde, da ser det slik ut..


Halloo diabetes!

Var også hos legen idag, for en helsesjekk sånn at jeg kan spille basketball.. Og hun sa at jeg kanskje skal få tatt røntgen av knærne mine, for hver gang jeg setter meg ned kommer det klikkelyd, og av og til låser dem seg. Trodde det var helt normalt at knærne lager klikkelyd når man setter seg ned? 

Nå skal jeg legge meg, ble litt sent i kveld, i og med at jeg og vertsfar fant ut at vi skulle sjekke ut den nye netflixkontoen vi lagde her om dagen, vi begynte å se "trolljegeren", og det endte opp med at vi ble sittende i 40 minutter istede for å bare sjekke kvaliteten.

Hva har du gjort på halloween?
Lager knærne dine klikkelyd når du setter deg ned? 


  1 kommentarer

Postet av: Gb
Wææ. mine knær knirker når jeg setter meg ned, det er nok ca.10 små knekk etterhverandre om du forstår. Trodde ikke at det var farlig?!
01.nov.2011, 08:25

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits