You can't get too much winter in the winter


Slik så det ut utenfor huset i morges. Er kjempekaldt, men vi har ikke fått noe snø enda. Er ganske rart, for hjemme i Norge har vi som oftes snø når det er sju minusgrader ute. 

Ellers har trenerne begynt å ha "åpen hall" to dager i uken. Fikk ikke dratt denne uken, pga Halloween og lekser. Gruer meg egentlig til basketballsesongen, alle er kjempegode, og jeg har ikke spilt på leeenge. I tillegg til at de trener mye hardere, og har lært mye mer enn vi lærte på mitt lag. Også er det treninger hver dag, og vi får ikke fri når det er "thanksgiving" engang. Og jeg kan ikke skippe treninger heller, med tanke på at vertsfar er treneren :-P Men samtidig gleder jeg meg til å lære nye ting, og å spille ordentlig basketball, med litt flere enn tre kamper i året. Så det blir gøy!

Ellers er det foreldresamtaler i kveld, og jeg vet at karakterene ikke har vært så bra i det siste.. Men jeg har skjerpet meg!  Det som er litt rart her, er at karakterene blir oppdatert hele tiden, og vi får karakterark hele tiden, mens i Norge, i værtfall på  min skole, får vi bare karakterene etter hvert semester, og ikke hver andre uke.  Men den siste uken har jeg levert inn alt i tide, så jeg satser på at det er blitt bedre. Hadde nok blitt hjemsendt hvis jeg hadde hatt en slem områderepresentant, fordi hvis karakterene går ned en uke kan man faktisk bli sendt hjem, noe som er utrolig teit, fordi de burde heller se på karakterene for hele kvartalet, eller semesteret, for de går jo opp og ned for hver uke som går.  

Nå skal jeg gjøre ferdig litt skolearbeid, før det er lunsj. I dag har jeg forresten med meg lunsj hjemmefra for første gang! 

Og enda en ting før jeg går, på søndag stiller vi klokken en time bak, så da blir tidsforskjellen bare seks timer istedet for åtte! LYKKE!


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits