Langhelg!

Endelig er det torsdag igjen, og det betyr langhelg! Denne uka har gått kjempefort, og det føles som om det va igår at jeg satt å tenkte "huff, i morgen er det mandag". 

Skal ingenting spesielt i helga, skal kanskje til Thompson Falls i morgen sammen med områderepresentanten, Nancy, og Filip, den svenske utvekslingsstudenten. Der skal vi besøke Maria, som er en utvekslingsstudent fra Norge. Men har ikke hørt noe fra Nancy enda, så jeg vet ikke om det blir noe av. 

Ellers så skal jeg til Missoula i løpet av helgen, for å kjøpe bursdagsgave til kjæresten, muligens noen julegaver, og basketballsko. Kanskje det blir litt klesshopping også! 

Skulle egentlig ta sol etter skolen, har bestilt time og greier, men så fant jeg ut at jeg må dra på sykehuset for å ta vaksine mot kikhoste. For det er mange som har fått det i området, og i Norge får vi bare vaksine mot det når vi er 3, 5 og 11-12 måneder. Er en mulighet for at jeg faktisk har fått kikhoste allerede, forhåpentligvis kan jeg få vaksinen for det om. 

 
Har funnet frem den deilige boblejakken min nå som det er blitt så kaldt ute! Folk går faktisk enda i shorts her, mens jeg kommer i den digre boblejakken min. 

Nå skal jeg lese litt nyheter, jobbe med litt lekser, før det er lunsj, og da skal jeg ringe og avlyse solariumsavtalen min.

 

God helg!


  1 kommentarer

Postet av: memaran
Huffda :( Du må ikke bli sjuk!
04.nov.2011, 09:42
URL: http://www.memaran.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits