Nothing new but the shoes

Ble ikke noe av turen til Thompson Falls med områderepresentanten, hun måtte dra til Oregon, så vi får heller ta det en annen gang! :-) 
Jeg, Filip og vertsforeldrene mine dro heller til Missoula og shoppet. Hadde bare 160 dollar igjen, fordi jeg var nødt å gjøre månedens innkjøp av tannkrem, sjampo, ansiktskrem, og så videre, i forrige uke.  Planen var  å kjøpe bursdagsgave til kjæresten, kjøpe den nye Taylor Swift parfymen jeg har gått å drømt om siden jeg fikk lukteprøve i "cosmopolitan", og begynne smått med julegavene. I tillegg til at jeg skulle kjøpe meg nye basketballsko, og litt treningsklær. 
Endte opp med parfymen, en shorts og to s-kjorter. I tillegg til at vertsfamilien var kjempesnille og kjøpte meg de nyeste Nike Lebron 9 iD! Nå er jeg kjempeklar for basketballsesongen!


De er syykt digge!

I tillegg har jeg ikke tenkt å sende julegaver hjem til jul, fordi jeg har ikke råd til å bruke 300 dollar på å sende en pakke hjem like før jul, så da er det ingen stress med å få startet på julegavene enda. Får heller ha en liten "julaften" i juni/juli når jeg kommer hjem :-)


Fant verdens fineste jakke! Neff til 700 kroner er ikke ofte man finner! Skal lett ha den når jeg har råd!


Parfymen var på salg, så jeg bare MÅTTE kjøpe den.


Treningsklær som matcher skoene, må jo være litt stilfull på trening.

På torsdag kjørte jeg og vertsfar til Hot Springs etter skolen, vi bestilte pizza som vi spiste i bilen, mens vertsmor hadde foreldresamtaler siden hun jobber på førskolen. I Hot Springs var jeg sammen med vertsfetterne mine, Holden og Tibb, og vi hadde en liten photoshoot. 
Ellers så har hosten min blitt mye verre etter at jeg tok trippelvaksinen på torsdag, det rare er at jeg ikke har noen andre forkjølelsessymptomer, og at det har vært sånn i over en uke. Blir nok legen i morgen tidlig.. 

Har blitt vandt til amerikanske priser, og synes at en halvtime solarium for 22 kroner er dyrt, flaks at hun satt ned prisen til 16,50! 
Nå skal jeg ta meg en dusj, før jeg finner ut om jeg skal være med Matt, Mike og Tibb på jakt, eller om jeg skal hjelpe Dana og Deana med å lage mat til bursdagsselskapet til Tibb.

Hva har du gjort i helga?  
Noe du vil at jeg skal blogge mer om?  


  1 kommentarer

Postet av: memaran
uuuh, kule skooo!
09.nov.2011, 22:54
URL: http://www.memaran.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits