Oppdatering

Har vært en kjempedårlig blogger i det siste. Har fått bronkitt, og har sovet masse, og ikke orket å blogge. Derfor kommer jeg med en liten oppdatering om hva jeg har gjort siden sist. 


Har vært i Hot Springs sammen med vertsfetterne mine, Tibb og Holden


På fredag kom områderepresentanten og hentet meg og Filip og tok oss til Thompson Falls for å spise lunsj, der var vi sammen med Rafael fra Brasil, Maria fra Norge, og venninnen til Maria. Det var kjempekoselig! Har fått god kontakt med han fra Brasil, og jeg har møtt vertsfamilien hans, for de er venner av min vertsfamilie.Maria, Rafael, Nancy, meg og Filip.
Har også vært i bursdagsselskap hos vertsfetteren min, Tibb, han ble 12 år. I bursdagsselskapet spiste vi god mat, og gresskarpai. Vi dykket også etter epler.

"Bestefar" dukker etter epler

 I Get Fit klassen på torsdag bygde vi hus av mini marshmallows og tannpirkere. Vi måtte få plass til en på gruppen inni det, og det måtte ha tak og være frittstående. Vi fikk værtfall plass til Sheridan, og vi hadde tak!Angelica og Mrs. Griffin


På fredag var det Veterans Day, så vi hadde en ting i gymsalen, der dem pratet litt om militæret, og noen veteraner kom å holdt taler. Amerikanere er veeldig patriotiske, og tror ikke landet hadde overlevd uten militæret. Og at de ikke ville vært trygge hvis de ikke hadde sendt styrker inn i Afghanistan og Irak. Kan ikke helt si meg enig i det, men men.

Skal skjerpe meg med bloggingen. Noen spurte om jeg kunne legge ut bilde av vertsfamilien, så det kan jeg, hvis dere vil.  

I går kom "kusina" mi, Tally, på besøk. Hun er 8 år, og jeg er favoritten hennes. Hun har masse energi, og står opp veeeldig tidlig. Så jeg er helt utkjørt.. Skal prate litt til med kjæresten før det er natt for meg. 

 

Vil dere at jeg skal legge ut bilde og skrive litt om vertsfamilien min? :)


  1 kommentarer

Postet av: ingrid
hei! det er ingrid igjen. jeg hadde et intervju med deg for en liten stund siden om utveksling, og jeg har et lite spørsmål som jeg lurte på om du kunne svare på? har sendt deg en mail, takk på forhånd :)
15.nov.2011, 14:19

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits