Happy Day/Stolt over meg selv

Hadde en crappy dag i går, ikke en bra start på uken! Fikk sovet i tre timer, var kvalm, hadde hodepine, noen drev å ringte meg annet hvert minutt, og telefonen min svarte automatisk, og den var på høytaler, så jeg satte meg på kontoret å prøvde å ordne det, fikk hjelp av en venn, og jeg fikk ordnet det. Og art klasserommet er kjempelangt unna, og du må gå opp en trapp for å komme dit, og da jeg var på toppen av trappen ringte klokken, og jeg kom inn på klasserommet like etter at klokken ringte. Læreren hadde ikke fått med seg at den hadde ringt en gang, og trodde det var lenge siden den ringte, derfor fikk jeg 15 minutter gjensitting. Fikk altså ikke tatt skolebussen, og måtte gå til jobben til Dana i snøstormen istedet. 

I tillegg til det måtte jeg holde tale i engelsken, både i dag og i går. Er faktisk ganske stolt over meg selv, det å prate foran klassen er det verste jeg vet, og det er ille nok på norsk. Trakk en lapp med et tema, og måtte ta det på sparket. Fikk "saving money", og utrolig nok gikk det kjempebra, til tross for hvor nervøs jeg var. og jeg fikk klassen til å le opp til flere ganger på det lille minuttet jeg måtte prate i. Og idag holdt jeg tale om en artikkel, og det gikk også kjempebra. Det neste vi skal gjøre er demonstative speech, der vi altså skal demonstrere noe.


Detention. Var egentlig ikke så ille, måtte ikke skrive noe på tavla 200 ganger, og jeg fikk ikke spank. Fikk egentlig gjøre hva jeg ville. 


Slik så det ut på veien til førskolen der Dana jobber i går. Det snødde skikkelig! Men det vises ikke så godt fordi jeg hadde feil innstilling på kameraet.


Slik så det ut i hagen da vi kom hjem.

Nå har jeg akkurat vært på førskolen å hentet litt lunsjpenger. Skal ut å spise sammen med Ashlyne og Angel. Gleder meg til  å tilbringe tid med Angel. Hun får nemlig ikke lov til å dra på besøk til noen, og hun må komme rett hjem etter skolen hver dag og gjøre husarbeid, mens broren hennes får gjøre akkurat det han vil, selv om hun er noen mnd. eldre. Det er synd, for jeg skulle virkelig ønske vi kunne gjøre ting sammen, for hun er kjempegrei og morsom å være sammen med. 


I dag er været kjempefint, og jeg skal spørre Ashlyne eller Angel om jeg kan få ta bilde av dem til denne ukens fotoprosjekt. 

Slik ser jeg ut idag, for dere som måtte lure.

Nå er det snart lunsj, og jeg gleder meg til å spise på "the circle" sammen med gode venner! :-)
Ha en fin dag! 


  2 kommentarer

Postet av: itstoday
Fin blogg du har, håper du har hatt en fin dag!
15.nov.2011, 20:06
URL: http://itstoday.blogg.no
Postet av: May-Teresa
fine bilder!
15.nov.2011, 20:13
URL: http://mayteresa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker


hits