"Voldtektsbølgen i Oslo kan ha en sammenheng med terrorangrepene"

Har to fritimer i løpet av skoledagen, og de bruker jeg på å lese nyheter på VG og Dagbladet sine nettsider, så jeg har jo selvklart fått med meg det som foregår i Oslo for tiden. Blir så irritert når folk kommer med uttalelser om "Voldtektsbølgen i Oslo kan ha en sammenheng med terrorangrepene", det kom fra den svenske forskeren, Peter Gill. 

Det Anders Behring Breivik gjorde i Oslo og på Utøya den 22. juli har ingenting med voldtekt å gjøre. Han tok livet av 77 uskyldige mennesker, fordi han følte at han måtte redde resten av Norge fra Arbeiderpartiet. Hva har det med voldtekt å gjøre?  Det som har skjedd i Oslo i det siste er helt forferdelig, der menn som har null respekt for kvinner, og tar det dem vil ha fordi dem kan, fordi dem er sterkere enn kvinner, og utnytter det. Slik skal det ikke være. Mange av voldtektsmennene er av utenlandsk opprinnelse, de kommer fra land der kvinner ikke er verdt noe, og der voldtekt er en del av hverdagen. Men kommer man til Norge, så skal man respektere Norges regler, og normer. 
Det Anders Behring Brevik ville, var å spare Norge for sånne som kommer til Norge, og fortsetter å leve etter deres land sine regler. 
?Dette er VÅR nasjon, VÅRT land og vi har VÅR måte å leve på. Vi vil gi alle (innvandrere) muligheten til å nyte godt av alt dette. Men dersom du er en innvandrer som klager, syter og geberder deg over VÅRT flagg, VÅR ed, VÅR kristne tro eller VÅR måte å leve på, vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å benytte deg av en annen stor australsk rettighet, og det er retten til å forlate landet. Dersom du ikke liker deg her, så DRA. Vi tvang deg ikke til å komme. Du søkte deg hit" 
-Australias Statsminister  

Må si meg enig i det, uten å være rasistisk. For når man flytter til et annet land, så må man faktisk tilpasse seg det landets regler og lover, og ikke forvente at det norske folket skal tilpasse seg deres regler og lover.
Akkurat som jeg har tilpasset meg reglene og lovene her i usa..  

Noen andre som irriterer seg over at terrorangrepet blir sammenlignet med voldtektsbølgen? 
Måtte bare få ut litt frustrasjon! 

Calvin Klein Konkurranse

Er med i en konkurranse, der man kan vinne goodiebag fra Calvin Klein. Det man må gjøre er å skrive om noe man egentlig liker, men ikke tør å innrømme... So here it is..

Jeg liker egentlig fisk. Selv om jeg forteller mamma at jeg hater det, og nekter å spise det, og heller spiser noe annet til middag. Trodde ikke jeg likte det, men smakte på det en gang, og siden jeg er så sta sa jeg at det var ekkelt, og nektet å smake igjen. Men egentlig liker jeg det.....

 

Trykk "Play" under for å se filmen om den nyeste parfymen til Calvin Klein!

Klikk her for konkurransen om goodiebags fra Calvin Klein!

Lucky day!

Stakk ned på butikken for å handle og møte kjæresten tidligere idag, fant ut at jeg skulle pante noen flasker i samme slengen. Fikk valget mellom å gi pengene til Røde Kors, og være med i trekningen om pengepremier, eller å bare ta pengene selv.
Tenkte at Røde Kors sikkert trengte de 18,50 mer enn meg, så jeg trykte på knappen for Røde Kors. Sannelig vant jeg 500 kroner!  


Når jeg skulle ut å rope på katta fant jeg denne ekle krabaten. Snakk om flaks! (Eller ikke)
Må nok sende Håkon ut for å finne den og knuse den før vi legger oss, tanken på at den tingen der er løs kommer til å holde meg våken i natt! Synes edderkopper er dritekle, og har faktisk blitt bitt flere ganger når jeg har sovet i telt etc. Selv om de bare biter når de føler seg truet, kanskje jeg ser truende ut mens jeg sover? 

Nå skal vi se enda en episode med Frustrerte Fruer, vi har fått heelt dilla! 


Er du redd edderkopper? 
Har du noen ganger vunnet noe? 

Lite blogging

Grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste er at det skjer lite her hjemme. Har fått avreisedato, reiser den 23, altså på tirsdag. Får være med til New York likevel. 

Ellers har jeg mailet masse med vertsfamilien, og til og med skypet med dem! Gleder meg kjempemasse til å treffe dem, de virker kjempehyggelige! Ellers har jeg fått vite at jeg får eget rom, med eget bad til. De har også bestilt adapter til meg. Og Matt (vertsfar) fortalte at det hadde kommet en jente inn på Hardwarestore'n som han jobber på, og eier, som også skal være Junior, og da hadde han fortalt om meg :-) Så hun kommer nok til å vise meg rundt første skoledag, og hjelpe meg med å finne klasserommene, og det høres jo bra ut. Fikk også se den ene hunden deres når vi skypet. Gleder meg!! 

Har forresten også pakket kofferten, har bare håndbaggasjen igjen. Heldigvis veide den under 20 kilo, og jeg har fått med meg nesten alt jeg vil :-)

Nå skal jeg og kjæresten se en film, Session 9 heter den. Gleder meg! Har kjempehøye forventninger, og håper den skremmer meg litt! Elsker grøssere.Har du sett Session 9?

Koselig kveld med kjæresten

Har hatt en kjempekoselig kveld sammen med kjæresten! Er alene hjemme, så vi har kost oss med taco, godterier, frukt, og film.

Etter vi hadde spist taco og sett en halv film, gikk vi ut for å se på solnedgangen, uheldigvis rakk vi den ikke fordi vi måtte legge på sengetøy og rydde opp etter maten først, men det var koselig likevel!

 

Håkon fant seg en sykkel i en grøft

Og når vi kom hjem så vi resten av filmen, spiste godteri og frukt, og nå er det natt! God natt

 

 

NY HEADER

Marie var så snill å lage meg en ny header! Hun er kjempeflink å lage headere, sjekk ut bloggen hennes her!Hva synes du om headeren?

Angående photoshopping

Haha, fikk en kommentar der det stod "Rolig på photoshoppinga på nest siste bildet, liksom........." 

Har ikke brukt photoshop, kan faktisk ikke retursjere bilder i Photoshop. Men det nye kameraet har sånn "sminke-effekt", og noen ganger tar det litt hardt i. Her er noen eksempler på bilder med "Sminke-effekt": 

 Så da vet du det, anonym, at jeg ikke retursjerer bildene mine :-)

Oslo; dag 2

Dro å bytta kameraet jeg kjøpte igår, for bildene ble ikke noe bra. Hadde egentlig tenkt å kjøpe et annet, men mannen i butikken overtalte meg til at det andre var bedre. Vel, det var det overhode ikke! Fikk i hvertfall det søte rosa kameraet jeg ville ha, og er kjempefornøyd foreløpig :-)

 Etter at vi hadde vært på Ullevål og byttet kameraet, dro vi til byen, kikket i noen butikker på Karl Johan. Men da vi nesten var kommet til slottet ble minnet på kameraet fullt, så vi bestemte oss for å dra til Mortensrud (der vi bor) for å bytte fra de nye skoene våre, og å hente minnekortet. Kan jo ikke dra på slottet uten kamera!

Ellers har vi vært skikkelig turister, og tatt masse bilder av alt mulig. Er lenge siden jeg har vært i Oslo, og Håkon har aldri vært her. Fikk også ordnet konvolutt, frimerker og 140$ til ambassaden på mandag.

Slik ser rommet vårt ut nå. Må vel kanskje rydde litt, før det er kveldsmat, og kanskje en liten kveldstur.


Har du vært i Oslo før

Shopping i Oslo=Mye for pengene

I dag dro jeg og kjæresten med førsteflyet til Oslo. Jeg stod opp klokken to i natt, så jeg er helt utkjørt nå!

Vi har shoppa helt siden vi kom hit, og jeg vil tørre å påstå at vi har fått mye for pengene. Fikk blandt annet kjøpt oss sko som egentlig kostet 800++ for 99 per par! Nå er jeg en lykkelig eier av tre nye par sko :-)

 

Kan legge ut bilder og sånt senere, skal slappe av litt nå, før vi skal finne på noe :)

 

Jeg har bursdag!

Idag har jeg bursdag! Og jeg har så mange planer, skal til kjæresten nå snart å vekke han. Så skal vi spise, ordne oss, og kanskje se noen episoder av frustrerte fruer, før vi drar på elkjøp, og deretter til byen.

 

Har mad vondt i ryggen, for jeg låner bort senga mi til onkel, så jeg sover i søsteren min sin seng, som er steinhard, bokstavelig talt. Kanskje kjæresten er snill og masserer meg siden jeg har bursdag, teheheheeh.

 


Sånn ser jeg ut akkurat nå, sovehår og sminkefri.


 

Minnevideo til ofrene for fredagens tragedie

Har ikke blogget etter det som skjedde, rett og slett fordi jeg ikke har visst hva jeg skulle skrive. Derfor legger jeg heller ut denne videoen jeg har lagt for å minne ofrene.

 

Mine tanker går ut til ofrene, og deres pårørende. Kan fortsatt ikke tro det som har skjedd....

Spania; dag 4

Orket ikke å blogge i går, var helt utslitt av denne varmen! Det er jeg forsåvidt nå, klarte faktisk å sovne av på en cafe i Barcelona tidligere idag, sier jo litt... 

Det har vært helt jævli idag, for vi har vært på dagstur i Barcelona, og med 34 grader i skyggen er ikke det så veldig koselig å gå rundt å shoppe, og se på det Barcelona har å tilby. Det var en kjempefin by, men det var kjempedyrt der! Fant meg en kjempefin t-skjorte, men til min store forskrekkelse kosta den 55 euro, og den fine tunikaen jeg fant, 225 euro. Det er jo sykt!

Har lært en del nye ting om denne delen av Spania også, siden guiden prata i ett sett. Blandt annet at i denne delen er det et eget folk, eget språk og egne tradisjoner.

Vi var og så på den fantastiske kirken, la Sagrada Familia. De har holdt på med å bygge den i 128 år, og den skal være ferdig i 2026.


Også stoppet vi ved Estadi Olympic, stadion som ble brukt til sommer OL i 1992.


Utsikt over byen"Outfit"


Ble ikke tatt så mange bilder med mitt kamera, siden det ble fritt for strøm. 

Har hatt en kjempefin dag i Barcelona, til tross for varmen. Hvis man er i nærheten burde man absolutt ta turen innom der. 

Nå er det middag, før vi skal stikke å se på korpset spille nede på stranda for siste gang(?)

 

Q: Har du vært i Barcelona?

Spania; dag 2

Dagen i dag gikk for det meste til solings på stranda, og til slutt var jeg dritlei! Ble ikke noe særlig med bading, for vannet var ikke såå varmt at det gjorde noe, pluss at det var en del bølger pga. vinden. 

Etter middag, eller når vi klarte å komme oss av gårde, klokken ble vel nærmere ti, dro vi til byen for å shoppe litt. I Spania er klærne litt rare, synes jeg, så det ble ikke noe særlig med shopping på meg, men her er det jeg har fått kjøpt idag; 

Smykke, klokke og sko, 17 euro


Caps, 12 euro


Det er sykt billig her! Har ikke engang brukt 300 kroner siden jeg kom hit, skoene kosta ikke hundre kroner engang. Må jo bare elske det!

Her er noen flere bilder fra idag; 
Slik ser jeg ut i skrivende stund

Ble ikke så mange bilder idag, siden vi var på stranda nesten hele tiden, og jeg tør ikke ta kamera med dit, dritmye sand osv. Men satser på at det blir en del i morgen, for da har vi (korpset, jeg har fri uansett) hele dagen, så da blir det nok en del shopping, og soling, og alt det andre som hører med syden :-)

Eneste som mangler er kjæresten!

Tusen takk..

til alle som stemte på meg i konkurransen jeg var med i! :-) Kom på tredjeplass, og har vunnet en HTC desire, og jeg er kjempefornøyd, så takk til dere. 

 

Spania; dag 1

Siden sist har vi vært litt rundt i byen her, hørt på musikk nede på stranda, spist middag, vært og sett på en kirke og best av alt er alle skyene forsvunnet! Muligens soling i morgen? Krysser fingrene! 

 

Her er noen bilder fra idag; 


Sykt bra  engelsk!

 


Ser at toppen min var sykt gjennomsiktig, upz. Håper ingen merka det..

viva la españa

Nå har vi kommet til Spania. Kom til hotellet i to tiden, og til min store skuffelse er det helt overskyet! Jeg som skulle bli brun idag... Og siden vi bare skal være her til fredag er det jo ekstra dumt! 

Og ikke nok med det, så er det kanonvær hjemme i Harstad nå, og det er meldt dårlig igjen når vi kommer hjem. 

 


Har ikke fått tatt noe særlig med bilder, men det skal jeg gjøre etter at korpset har øvd, og vi skal ut igjen..

Og en ting til, på hotellet har de veldig spesiell mat! Til lunsj var det flere varianter med blekksprut, pajela, og en haug med andre ting som heller ikke var kjempegodt. 


VINNEREN AV SOLKORT ER....

Peder fra Oslo! Jeg brukte random.org, og de som hadde stemt flere ganger fikk flere tall, og det tallet som ble trukket ut var 47, som var Peder sitt nummer. Så hvis du kan sende meg en mail på elisabeth.l1es@live.com, med fullt navn og adresse slik at jeg får sendt solkortet til deg :-) Gratulerer!

Klappet og klart

Nå er nesten alt ferdigpakket. I morgen reiser nemlig jeg og mamma til Oslo, der vi skal møte Sama Skolekorps på søndagen, så reiser vi videre sammen med dem til Calella, Spania på søndags morgen. Ganske chill å reise på ferie med korpset, for siden jeg ikke er med har jeg jo frie tøyler til å gjøre nesten hva jeg vil. 

Kjenner det skal bli godt med litt farge på kroppen :-)

 

Klarte selvfølgelig å levere inn skolepcen med minnekortet i, så jeg har ikke fått tatt noen bilder de siste dagene. Heldigvis fikk jeg henta det før skoleslutt! Derfor får det bli internettbilder idag..

 

Ble litt forskjellige størrelser på bildene, men orker ikke begynne å fikse på det nå. 

Hva skal du i sommerferien?  

 

Og forresten, ligger på andreplass i den konkurransen jeg er med i, og solkortkonkurransen blir trukket i morgen hvis jeg får internett hos søskenbarnene mine i Oslo, eller når jeg har kommet meg til Spania!

TELTTUR

I går dro vi på telttur til Møkkerland. Vi pakka med oss en masse god mat, og planla at vi skulle være der helt til mandag. Endte med at vi satt i teltet, og ingen av oss ville innrømme at vi ville hjem. Det ble en forferdelig vind, og teltet blåste nesten bort, så da dro vi likesågodt hjem.Nå skal vi grille i vinden!

hva har du gjort idag?

GAVE FRA KJÆRESTEN

Har vært ute å solgt lodd i  flere timer, fikk solgt nesten halve loddboken på en dag :-)
Når jeg kom til kjæresten fikk jeg en rose, og en pakke! Og inni pakken var;

Denne søte karen her, som har fått navnet Hugo.

 

Nå skal Håkon massere meg litt før vi legger oss, må opp tidlig i morgen for vi får vite om/hva vi kommer opp i. Det er forresten meldt 24 grader i morgen, det har det ikke vært på sikkert flere år! GLEDER MEG!

"PIKNIK"

Håkon og jeg hadde en liten "piknik" når jeg kom hjem fra skolen idag. Altså, vi la et pledd ut på plenen, tok med oss is og musikk, og la oss der :-) Det var koselig, men så måtte han dra. 

Søte pusikatten min ville også være med

Håkon og blomsten han stjal i noens hage. 


oss <3


Nå har jeg akkurat våknet, har kjempevondt i nakken og dårlig tid. Skal nemlig selge lodd på tur til Håkon idag. Reiser jo til Spania neste helg, sammen med korpset lillesøstra mi er med i, også har dem sånn greie at man kan få en loddbok å selge, og ta pengene som lommepenger, eller bruke dem til å betale reisen med etc. Lurt!
Hater å selge lodd, men er så blakk at jeg virkelig trenger den tusenlappen til sydenturen :-)

Nå skal jeg spise og dusje før jeg bare må komme meg av gårde, hva gjør du idag? 

MINNER OM SOLKORTKONKURRANSE! :-)

Nå er det ikke lenge igjen av solkortkonkurransen! Du kan vinne et solkort på 200 kroner på brun og blid, og for å være med må du bare gå inn hit og gi meg fem stjerner. Og så må du kommentere her at du har stemt, husk å legg igjen e-postadresse. Verre er det ikke :-)

 Du kan stemme flere ganger, og da øker sjansen for å vinne!

Forresten, ligger på førsteplass i konkurransen, så tusen takk til alle som har stemt! Det betyr masse! 

 

Note to self..

Alltid følg oppskrifter til punkt og prikke. At det ikke er lurt å skippe noe, eller ha litt ekstra av en ingrediens i fikk jeg og kjæresten erfare at ikke er så lurt idag. 
Vi skulle nemlig bake muffins, og slik ble de seende ut;

Fant ut at vi skulle ha litt ekstra bakepulver i, for da tenkte vi at de kom til å bli større. Resultatet ble at de ble større, før de falt sammen, så vidt vi fikk dem ut av formene.


Heldigvis ble disse fire spisende, det var fordi vi (jeg) fant ut at vi skulle prøve å la vær å ha bakepulver i noen av dem.

Konklusjon: Alltid følg oppskriften, og at jeg og Håkon ikke er så veldig flinke til å bake muffins.

Nå skal jeg spille litt little big planet før det er natt, Håkon har nemlig vært snill og lånt meg playstationen hans :-)

Kan du bake?Stolt av meg selv!

Nå har vi akkurat fått tilbake mattetentamen, og jeg fikk faktisk 4! :-D Og det tror jeg aldri at jeg har fått før, bortsettfra kanskje en gang i niende. Fikk i værtfall 3/2 på forrige mattetentamen, så da jeg så at det stod 85% rett ble jeg kjempeglad :-)


Har du fått noen av tentamene tilbake? Isåfall, hva fikk du?

 

06.jun.2011

Nå før sommerferien har vi ikke så mye å gjøre på skolen, går mest i film, og jobbing med ting vi ikke er ferdig med. Og for dem som er ferdig med det som skal være ferdig går det i tetris og facebook. Akkurat nå sitter jeg bare her uten å gjøre noe særlig, akkurat som tidligere idag. Krysser fingrene for at vi får gå tidligere idag.

 
Slik ser jeg ut i skrivende stund.

Idag er det sol for første gang på en stund, så jeg tenker jeg drar kjæresten med på noe morsomt utendørs. Kan bli en stund til det blir så her fint vær igjen.

Har dere mye å gjøre på skolen nå like før sommerferien? 
Hvordan er været der?
Hva skal du idag? 

050611Har vært så skiftende vær her i det siste, skulle egentlig gjøre både det ene og det andre men rett etter at vi har planlagt, så har sola blitt borte, og det har begynt å regne. Så vi har måttet utsette både telttur og grilling i fjæra. Sånn er det å bo i Nord-Norge.

I dag stod vi opp å bakte boller til frokost, og for å si det sånn, Håkon er ingen baker! Holdt på å le meg ihjel av pannekake-bollene hans. Bollene ble heldigvis gode til tross for Håkons bollebakerferdigheter :-)

Fælt bilde, men det var et av de to eneste jeg fikk redda ut fra minnekortet før hele greia klikka og måtte formateres. Ingen av oss har ordna oss, fyi.

Dette fikk jeg også redda før minnekortet slo seg vrang. Det er tatt i går da vi måtte stille oss under et tre for å ikke drukne når vi hadde mista bussen.

Nå skal jeg spise et par boller, og hoppe til køys. Uten kjæresten.... Hate it.

Hva har du gjort idag?
Kan du bake boller?

SOLKORTKONKURRANSE

Minner på om konkurransen, der du kan vinne solkort fra brun og blid til en verdi av 200 kr!
Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å gå inn her, gi fem stjerner, og kommentere i dette innlegget at du har stemt. Husk å legge igjen navn og e-post.

Lykke til!  

mobilblogg testDagen idag

I dag har vi bare sløvet, vært en tur på Kanebogensenteret og kjøpt mat og sett litt i butikkene, men ellers ingenting spennende. 

Selvutløser, trenger jeg å si mer? 
Nå har vi akkurat spist noe indiske greier vi lagde, skulle egentlig være kyllingfilet eller svinefilet i gryta, men vi bytta det ut med svinekjøttdeig, siden det er billigere. Og det var faktisk helt nydelig! Vi ligger langstrakt på hver sin sofa nå, fordi vi er så mette!

Slik så det ut

Nå skal vi spille litt "Little big planet" før filmen vi skal se begynner på tv. Blogges! :-D

Minner om solkortkonkurransen i dette innlegget. 

Hva har du gjort idag? 

Gamedag

Nå har jeg vært hos kjæresten siden mandagen, og har ikke orket å blogget. For det meste har vi bare slappet av, og pratet om alt mellom himmel og jord :-) 

Jeg lasta forresten ned demoversjonen av Little big planet på playstationen til kjæresten idag, for å forhåpentligvis 
overtale han til å laste det ned til meg når Playstation kommer med gratise spill. Endte med at nesten hele dagen gikk til å spille, og jeg tror nok jeg har klart å overtale han, for sånn satt han på gulvet å lo av det morsomme spillet :-D

 Gleder meg til vi får lastet det ned, utrolig morsomt spill. Men merkelig nok vant kjæresten hele tiden, skjønner ikke helt?

Nå er vi nesten klar for sengen, så jeg sier god natt!

Har du spilt little big planet før?
Hva har du gjort idag? 

Be you, and be okay with itTake chances, take a lot of them. Because honestly, no matter where you end up and with whom, it always ends up just the way it should be. Your mistakes make you who you are. You learn and grow with each choice you make. Everything is worth it. Say how you feel, always. Be you, and be okay with it.

Konkurranse; VINN SOLKORT!

Kjører i gang en konkurranse, der du kan vinne to solkort til en verdi av 200 kr.

 

 

Det du må gjøre for å være med i konkurransen, er å gå inn her http://www.snnkonkurranse.no/?bidragId=390 og gi meg fem stjerner, og kommentere på dette innlegget at du har stemt. Husk å legge igjen navn og e-post. :-) 

Svett gamer

Fikk gå noen timer tidligere fra skolen idag, fordi vi ikke hadde noe å gjøre. Skulle egentlig dra til kjæresten, men siden han ikke er ferdig før kvart på fire bestemte jeg meg for å bare dra hjem, og heller dra til han senere.

Nå har jeg fått på meg onepiecen, spist noe godt, og jeg har lagt meg godt til rette i senga mi, med en godtepose ved siden av meg. Har nemlig fått installert sims 3 på pcen, og jeg skal ligge her å game helt til jeg drar til kjæresten.
Blir nok lei etter en time, men skal prøve værtfall. 

 


Strike a pose!

Tromsø

Nå er vi endelig kommet fram til Tromsø, etter flere timer i bil. Når vi kom var det rett i spisingen, vi fikk servert nyydelig tapas. Har smakt på både det ene og det andre, klarte til og med å få ned en liten bit blåmuggost. Ikke noe for meg.
Nå tenker jeg at jeg skal prøve å få med meg resten av "kidsa" på noe litt mer sosialt enn facebook, alle sitter seriøst på hver sin pc, ser ut som dèt lanet her.
Engelspresentasjon, ikke bra

Nå har jeg og Helene nettopp hatt fremlegg i engelsk, det gikk ikke så bra. Er første gangen jeg noen gang har framført noe i engelsk, i tillegg til at vi ikke ble ferdig, men siden det ikke blir tid til flere i neste engelsktime måtte vi bare gjøre det nå. Læreren sa at vi hadde fin uttale, og god engelsk, men på selve presentasjonen fikk vi en treer. Ikke bra. Det dårligste jeg noen sinne har fått i engelsk. fml..
tjuesyvende mai totusenogelleve

Når jeg kom hjem til kjæresten etter skolen idag, hadde han lagd kjempegod middag til meg. Biffstrimler, salat, fløtegratinerte poteter, og saus. Alle skulle hatt en så snill og god kjæreste som jeg har! <3

I morgen går turen til Tromsø, der vi skal besøke noen vi ikke har sett siden sommeren 09, det blir kjempekoselig. På lørdagen er det informasjonsmøte, og SLEP-test.. Gruer meg til å bruke hele lørdagen på engelskprøve og informasjon om USAturen. 

I tillegg har jeg funnet ut at jeg må melde meg opp til eksamen i samfunnsfag for vg2 snart, slik at jeg får tatt den før jeg reiser til USA. For et styr..


Nå skal jeg legge meg å sove meg verdens beste, og håpe på at vi kommer oss opp i morgen. 


GOD NATT!


Pannekaker og makro

Jeg og Helene dro hjem til henne isted for å jobbe med et prosjekt vi har, der vi skal ta makrobilder. Siden vi først va der bestemte vi oss for å lage pannekaker, og selv om vi faila litt ble dem gode. Også tok vi en del bilder av noen dukker, fiskene, katta og mer. 

Nå har vi matematikk, og jeg har fått vite karakteren på del 1 av tentamen. Jeg fikk 3. 

Ikke lenge igjen...

Nå er det ikke lenge igjen til det er sommerferie, og jeg er ferdig med medier og kommunikasjon på Stangnes Videregående skole.
Det er under en måned til jeg drar til Spania, og det er max fire måneder til jeg reiser fra Harstad, Norge og hele livet mitt her, for å starte et nytt liv en helt annen plass, med helt nye folk. Det skremmer meg litt. Men jeg ser likevel frem til alt dette.

Det jeg ikke ser frem til er å forlate alt her, familien min, vennene mine, og ikke minst min fantastiske kjæreste.
Men samtidig ser jeg frem til å starte helt på nytt, med blanke ark.

Verdens beste, og verdens mest fantastiske person <3

 

Kjæresten min

Har vært dårlig å blogge i det siste, men jeg har vært sammen med kjæresten i ett sett helt siden 13. mai, og da har jeg ikke orka å blogge. Pluss at jeg ca. ikke har kamera :-)

 

Har hatt det supert sammen med kjæresten, og det blir utrolig rart å sove helt alene i natt. Men i morgen er det helg, og da kommer han hit og skal være her hele helga :-)

Verdens fineste kjæreste
Selv om vi bare har vært sammen i 2 mnd. og 10 dager, kjennes det ut som om jeg har kjent han hele livet, og han er den eneste som vet alle mine hemmeligheter. I tillegg til å være kjæresten min, så er han min beste venn. Og jeg er utrolig heldig som har en så bra kjæreste, som behandler meg som en prinsesse hele tiden :-)
elsker deg! 


I love youI love you. I love your hair, I love your eyes, I love your smile, I love the way you look at me, I love your voice, I go weak when you touch me, I laugh at your jokes when they're not funny, I take every chance I can get to talk to you, I could stare at you forever & I could be with you forever. Yeah, time you took notice how much you mean to me.

<3


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits