Gotta love Sundays!

"Når du får lov til å sove lenge, er du i ditt beste humør."

Slik lyder dagens horoskop for løven, altså meg. Ganske ironisk egentlig, med tanke på at jeg stod opp klokken elleve, var våken i kanskje en time, for å så gå å legge meg å sove til klokken halv fem.

Sov over hos en venn, og vi la oss ganske tidlig egentlig, så det var rart at jeg klarte å sove så lenge.. Men jeg skal ikke klage!

Nå ligger jeg godt planta i senga, iført min superstygge onepiece. Heldigvis er det ingen som skal se meg nå.


Vet at onepiece er det styggeste som finnes, men jeg har ikke tenkt å bevege meg ut av senga, så det går greit.


Pimpa forresten senga i går, nå har jeg ni puter og tre dyner her. Deilig!


Eneste som er kjipt nå er at jeg må spare godteriet til skolen i morgen, for vi skal se film hele dagen. Fra 0810 til 1540. hurra..

 

hva gjør du denne søndagen?

Overtrøtt

Sovna ved ti-tiden i går, så når jeg våkna i natt klokken halv tre var jeg ikke trett i det hele tatt. Logga på facebook og satt å prata med en kompis, til slutt ble vi enig i at jeg skulle komme ned til han å se film, så da klokken var nesten fire listet jeg meg stille ut av huset. Det endte heller opp med at jeg lå å halvsov  på sofaen, mens vi så på "mann mot natur" og "overhauled", eller noe sånn.  Etter noen timer fant vi ut at vi skulle sove litt, and so we did.

I dag har jeg vært helt sykt trøtt, og jeg klarte å sovne når vi var hos bestemor, og på badegulvet etter at jeg hadde dusja. Nå er hodepinen borte, og jeg er ikke fullt så trett lengre, derfor skal Elise komme bortover å være en stund, også får jeg kanskje besøk av en kompis senere :)

bilder kommer senere

Formspring

Har hatt besøk av en kompis dag, jeg var til og med så snill at jeg mekka pizza til han!  Nå ligger jeg under dyna ikledd en morgenkåpe, utrolig chill. Sovner vel snart.

Tenkte jeg skulle linke til formspringbrukeren min, det er sånn greie der man kan spørre hvem som helst om anonyme spørsmål, også må den personen svare. Så hvis det er noen som vil spørre meg om noe, så er det bare å kjøre på! Gå inn hit for å spørre meg om hva som helst mellom himmel og jord.

 

Er for trøtt til å laste opp bilde, sorry!

Musikk

Har gått inn i en ny periode med helt annen musikk enn det jeg hørte på like før jul. Hører selvfølgelig på det gamle og, men for tiden går det mest i Creed, Hinder, Seether, 3 Doors Down, Shinedown, og andre artister/grupper som høres veldig like ut.

 

Hinder-Heaven sent Hinder-Loaded and alone Shinedown-Call me Det er denne det går mest i for tiden, hører på den hele tiden. Blir vel lei snart.. Vet ikke om videoene kommer opp, fordi det har klikka sikkert fem ganger nå.. Hvilken musikk hører du på?

Min kjære...

Skulle jo egentlig stikke til en kompis å se film, men jeg hørte ikke noe ifra han, og jeg orka ikke sitte å vente på melding fra han, så jeg fikk heller besøk av Stephan. Han hadde med seg grandiosa og cola, utrolig digg! Etter pizzaen så vi litt på tv, før vi gikk opp å prata om alt mellom himmel og jord, blandt annet furbyer. Vi ble enige om at furbyer er utrolig kule, og at de virkelig går inn for å skremme folk. Ok, vi ble kanskje ikke enig om det, men det er værtfall min konklusjon. Hadde du furby når du var liten?


Holder på å bli syk + sminkefri og trøtt, derfor ser jeg slikt ut!


Tenkte jeg skulle vise dere et bilde av min kjære tigergutt, han er der alltid for meg, og jeg kan alltid stole på at han ligger på gulvet å venter på meg. Var uheldig å pressa trynet hans inn isted, derfor ser han litt skrukkete ut. Men hva gjør nå det? Det er det indre som teller!

Klamydia og Cola

Nå sitter jeg i sofaen iført pappas alt for store genser, og den nye sløvebuksa mi som jeg kjøpte på salg på g-sport her om dagen. Skal egentlig skrive en avisartikkel om ungdom, seksualitet og klamydia, har 300 ord igjen, og det skal være inne i morgen! Aner rett og slett ikke hva jeg skal skrive, kjipt å være meg akkurat nå altså.


Dagens "outfit"


vet ikke hva jeg skulle gjort uten colaen når jeg sitter her å prøver å skvise ut noen ord om klamydia


Forresten, Helene ville at jeg skulle vise dere hva hun bedriver skoletiden med. Sitter å ser på gamle menn, mens hun venter på drømmemannen, og i tilfelle han skulle dukke opp er hun godt utrustet med både kondomer og glidemiddel!

Resten av dagen skal jeg bruke på å skrive videre om dette flotte temaet jeg har valgt ut, uheldigvis, så skal jeg ta meg en LANG dusj, før jeg stikker ned til en kompis som bor nerri her for å se film.

Hva gjør du i kveld?

Acceptance letter

Har sjekket e-posten min flere ganger om dagen hver dag nå, og endelig fikk jeg det jeg har venta på! Du kan tro jeg ble glad da jeg så e-posten som var merket "acceptance letter".

Der stod det rett og slett at søknaden min er blitt godkjent i USA, og at jeg kommer til å få mail hos dem i løpet av noen måneder angående vertsfamilien min, og områderepresentanten. Føler at jeg er så nær nå! Det er faktisk bare 6-7 mnd til jeg drar, og det er helt uvirkelig.

Nå har jeg akkurat spist meg god å mett på en kjempegod wok jeg lagde isted. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, før jeg skal ta meg en dusj å legge meg, for jeg er helt utkjørt.


En stk. sliten Elisabeth. Tror forresten jeg holder på å få øyebetennelse på det venstre øyet mitt, det er derfor det ser litt sløvt ut :)

 

Man blir aldri for gammel til å ake!

Nå har jeg akkurat kommet inn, har vært ute å aka med Elise, Siv og en haug med kids som bor i nabolaget.

Det er flere år siden jeg var ute å aka sist, så derfor var det utrolig digg å bare ake, å være litt gal for en gangs skyld (a).
Haha, vi faila!Hva har du gjort idag?

Unnskyldninger

Har vært en helt elendig blogger i det siste. Men jeg har god grunn! Eller, god og god..

Syntes det blir så teit å blogge uten bilder, og i det siste så har jeg kun drevet å tatt bilder av meg selv. I tillegg til at det ikke skjer noe spennende i det hele tatt, skolen er ikke akkurat mye å blogge om, og jeg kan ikke blogge å legge ut bilderr fra helgenee, for enten ligger jeg hjemme å sover, eller så gjør jeg ting som er ganske upazzende, som vil si at jeg ikke kan leggge det ut her, i tillfelle vertsfamilienn finnerr bloggen :-)


Noen av de veldig mange bildene jeg har tatt av meg selv de siste dagene.

Nå skal jeg gå å smøre meg inn med selvbruning, slik at jeg klarer å beholde negerryktet mitt.

Hva gjør du idag?

Utveksling: Flytting av skoleplass

Nå har jeg  akkurat vært på minID, og søkt VG2. Rådgiveren på skolen sa at jeg måtte fortsatt søke meg inn på VG2 på skolen jeg går på nå, også må jeg søke om å flytte skoleplass. Er det noen som vet hvordan man gjør det?


Day 17-10 Things I Want To Do Before I Die

17 - 10 Things I Want To Do Before I Die


1. Dra til Thailand

2. Dykke i havet

3. Besøke alle verdensdelene

4. Få barn

5. Være med i en film

6. Gifte meg med drømmemannen

7. Bli rik

Det får bli 7 ting jeg vil gjøre før jeg dør istedet, har brukt flere timer på dette nå, og jeg kommer rett og slett ikke på mer.  Vet ikke om jeg gidder det her 30 dager greia lengre, det er jo bare stress..

Gårdagen og Day 16

16 - What`s in your bag?


Veska mi er stortsett tom for tiden, bruker den ikke så mye om vinteren fordi boblejakken min har helt syke lommer som jeg får plass til alt i. Men akkurat nå er den faktisk full av ting! Et par sokker som er full av... noe, en skjorte, parfyme, deodorant, tannbørste, mobiltelefon, kamera og plaster(?)

Tenkte egentlig ikke jeg skulle blogge så mye om gårdagen, men kan skrive litt likevel.. Rett før jeg dro fikk jeg vite en masse dritt om en person som jeg virkelig ikke hadde trodd det om, så det ødela humøret mitt litt. Men da jeg møtte folka, gikk det fort over. Når kvelden var over brydde jeg meg ikke så veldig om det lengre, og det gjør jeg faktisk ikke nå heller. Men isåfall utviklet den kjempekoselige kvelden seg til å bli ikke fullt så koselig til slutt, men heldigvis ble det en happy ending!

Kan heller ikke legge ut noen bilder, siden jeg ikke kan legge ut upassende bilder, if you know what I mean.

:-)

Tonight's gonna be a good night

Gleder meg sykt til i kveld, alt ligger til rette for at det skal bli en perfekt kveld, nå er det bare å vente å se :-)
Skal til en kompis som heter Hans, sammen med Sabrina, Ådne og Helene. Dette blir gøy.


KONKURRANSE: VINN GOODIEBAG!

Jeg kjører i gang en konkurranse i sammarbeid med Victoria, der vi trekker ut en heldig vinner. Premien er en goodiebag som inneholder; armbånd, øredobber/et smykke, en stor sjokoladeplate, en stor pose smågodt, og et solkort til en verdi av 100 kr.


For å bli med i konkurransen må du gå inn å stemme på klassen vår, og legge igjen en kommentar her om at du har stemt, og e-posten din, eventuelt bloggadresse også.

trykk her for å stemme på klassen vår!

 
 

Stem på min klassen

Jeg og klassen min har så lyst til å dra på klassetur før vi splittes til høsten. Eller, vi splittes vel kanskje ikke, men flere av oss skal på utveksling, og noen skal flytte. Hadde vært utrolig digg å få dratt på klassetur sammen før det skjer!
Trykk her for å stemme på oss!

 
 

 

Day 15- Something you don't leave the house without.

15 - Something you don?t leave the house without.


Jeg går aldri ut av huset uten iPoden og telefonen min. Og det er sjeldent jeg lar kameraet ligge igjen også.
Måneskinnstur med Elise

I sted gikk jeg og Elise ned på butikken for å kjøpe tyggis. Egentlig mest for å prate "mainnsjit", som vi så fint sier her oppe i nord. Da vi var på vei hjemover begynte nordlyset å bli helt sykt, så vi stoppa opp for å se. Til slutt dekte det hele himmelen, og vi var virkelig fasinert! Og det tok virkelig kaka når det begynte å bli rosa.. Da ble vi helt vill, og begynte å hoppe og hyle. Sier jo litt om hvor miserable livene våre egentlig er, når vi begynner å hyle på grunn av nordlyset.

Da jeg kom hjem hadde pappa vært på peppes og kjøpt pizza, og det er jo aldri feil!

Elise ville ikke komme på bloggen, så hun får bare være en smiley idag.

Hva har du gjort idag? Har du noen gang sett nordlyset?

Day 14- A TV show you?re currently addicted to.

14 - A TV show you?re currently addicted to.


Her blir det tomt, for jeg ser nemlig aldri på tv. Og når jeg faktisk gjør det, så ser jeg bare på noe random som går akkurat da.Men hvis jeg måtte velge noe, så tror jeg det må være One Tree Hill, selv om jeg aldri ser på det.

Har forresten glemt kameraet mitt hjemme, så det blir ingen bilder fra skolen idag. Og godt er det!

12.01.11

Har hatt en veldig produktiv dag idag, med tanke på at jeg ellers ikke gjør noe. Etter skolen stakk jeg på flex og tok 15 min. sol, etterfulgt av en time med trening. Deretter tok jeg buss inn til byen, og shoppa! Hadde 400 kroner igjen på et gavekort jeg fikk til jul, og det har bare ligget å brent i jakkelomma! Fikk kjøpt meg en bukse, to hettegensre, og to singleter. Gotta love januarsalg! Synd at jeg ikke hadde gavekort på det andre senteret, for der er det nemlig røykskadesalg, så alt er ekstra billig.

Har dessverre ikke knødd meg til å lade kameraet mitt enda, så det blir nok ingen bilder i dag. Med mindre det lades villt fort, og jeg går amok foran speilet ellerno. Tviler.

Men i morgen kommer det, jeg lover. Burde vel nesten ta å åpne naturfagboka nå, med tanke på at vi har prøve i morgen. Men istedet velger jeg å gå ned å lage meg mat... Forhåpentligvis blir det burger hvis jeg har det som trengs!


I'm on fire! Come 'n get

Day 13-Your favorite musician and why?

13 - Your favorite musician and why?


Aner rett og slett ikke hva jeg skal skrive her. Hører på så mange forskjellige band, så det blir helt umulig å bare si en. Men kan jo nevne noen av bandene jeg hører på for tiden;
Carolina Liar, Augustana, Mumford & Sons, Broken Bells, Fleet Foxes, The xx, The Perishers, Coldplay, Kings of Leon, ++.
Og hvorfor,det er rett og slett fordi det er sånn musikk som jeg liker, verre er det ikke.Får ikke lastet opp bilder, men nå har jeg funnet laderen til kameraet mitt! jippi

day 12-15 Random Facts about you

12 - 15 Random Facts about you.


Hadde ikke internett i går eller på søndag, så jeg får ta dag 12 idag  :)

1. Jeg har ikke sett den naturlige hårfargen min siden...2 klassen?

2. Jeg har alltid hatt lyst til å flytte til USA, og til høsten skjer det endelig!

3. Fryser stort sett hele tiden!

4. Jeg hører på musikk nesten hele tiden, og går sjeldent ut av huset uten iPoden min.

5. Jeg elsker å se skrekkfilmer, og harddisken min er stappfull av dem!

6. Klarer ikke konsentrere meg på skolen, og følger sjeldent med i det hele tatt.

7. Har rar musikksmak, hører på ganske mange forskjellige rare band.

8. Har et enormt forbruk av mobiltelefoner, og kjøper meg ny telefon ca. to gang hvert år.

9. Har to søsken, en lillesøster og en halvsøster jeg ikke kjenner.

10. Jeg er ganske brun, og blir ofte kalt negern.

11. Skriver faktisk dagbok nesten hver kveld, og den er superhemmelig!

12. Jeg er undervektig, og har en BMI på 16,5. Prøver å gå opp i vekt, men er ikke så lett!

13. Er stortsett snill og grei, og er en veldig glad person. Men jeg har mine dager der jeg ikke er fullt så glad..

14. Har en "fetish" for gutter som spiller gitar. Det er bare å melde seg!

15. Syntes dette var sykt vanskelig, har brukt to dager på denne stygge listen!

Følte at dette ble veldig random, men det var vel det som var poenget?
Day 11-What's in your makeup bag?

11 - What's in your makeup bag?


Har faktisk akkurat rydda i den, så det er ikke så mye der. Har 4-5 mascaraer, eyeliner, solpudder, foundation vippetang, lipgloss, øyenskygge, og en del øredobber og piercinger,faktisk :-)

Er ikke så keen på å gå ut av senga for å ta bilde av den, i tillegg er kameraet fri for strøm, og jeg finner ikke laderen. Beklager for kjedelig blogging uten bilder for tiden, men jeg har ikke ork til å gjøre noe nesten. Men det kommer seg nok..

Hva har du i sminkevesken din?

Day 9 & 10

09 - A photo of the item you last purchased.
10 - A photo of our favorite place to eat.


Har dessverre spist opp det jeg sist kjøpte, og jeg klarer ikke huske hva jeg kjøpte før det. Og siden jeg er syk idag, orker jeg virkelig ikke røyse meg ut av den varme senga, for å gå ned i den iskalde stua, hente kameraet, og begynne å lete etter hva jeg kjøpte sist, så det får bli googlebilde.

Ja, det siste jeg kjøpte, bortsettfra en baguett i kantina, var faktisk en 5-pack med Extra Eucalyptus..


og siden jeg ikke orker å røyse meg, orker jeg heller ikke ta bilde av kjøkkenet.

 

(:

Søknad i USA

Fikk endelig sendt inn det siste på søknaden i går, og jeg har fått mail om at søknaden min er i USA! E-N-D-E-L-I-G!

I den ene mailen stod det også at jeg må fjerne alt av upassende bilder, og ting jeg ikke vil at vertsfamilien skal se, i tilfelle dem googler meg, eller sjekker meg ut på facebook. Morsomt. Har egentlig ingen som er upassende, så det blir jo en lett jobb :-)Hvor langt er du kommet med søknadsprossessen?

weheartit

Drep meg

Sitter å hører på et helt syra foredrag om skrifttyper, hva faen liksom? Og det har vart i nesten to timer.. Jeg for min del, sitter å hører på musikk og chatter med folk.. Gir meg egentlig en god faen i skrifttyper.

Dårlig dag idag, ja :-)

Hva skjer hos deg?

Day 8- A song to match your mood.

08 - A song to match your mood.


Er superglad i dag, så derfor må det bli denne sangen. Blir så glad hver gang jeg kommer til slutten, happy ending liksom.


Tenk å få den du aller helst vil ha, det hadde vært herlig!

Day 7- Your dream wedding

07 - Your dream wedding.


Ouch! Aner ikke hva jeg skal skrive her.. Vil i allefall ha et tradisjonelt kirkebryllup, det skal være på sommeren, og alle mine venner og familie skal være der, masse god mat og bra musikk. Og aller viktigst, det må være med drømmemannen!Hvordan ser ditt drømmebryllup ut?

Day 6- A photo of an animal you'd love to keep as a pet.

06 - A photo of an animal you'd love to keep as a pet.
aww

Day 5- A photo of yourself two years ago

05 - A photo of yourself two years ago


Tenker jeg bare tar dag fem nå, det er jo etter midnatt, og jeg får sikkert ikke tid til å blogge i morgen.

 


Sommeren 08, da vi skulle ta bryllupsbilder av mamma og pappa. 

day 4-Your favorite photograph of your best friend.

04 - Your favorite photograph of your best friend.


Har så sykt mange gode venner! Så det er sykt vanskelig å bare velge ut en.. Men den aller beste må nok være Helene, vi har samme syke humoren, og vi ler alltid sammen!


Kunne ikke bare legge ut ett, for det er så sykt mange brae bilder av Helene! Haha..
Det ble helt kræsj med størrelsene her ser jeg, men orker ikke fikse :)

Hvem er din beste venn?

Slik startet 2011 for meg...

Har hatt en kjempemorsom kveld! Har tilbrakt den med mamma, pappa, Kristine, Frida, Adrian, Mona og Frode. Mona og Frode er et vennepar av mamma, og de hadde med seg ungene sine, Adrian og Frida. Adrian og jeg har kjent hverandre helt siden han ble født :-)

Det endte selvfølgelig med at de voksne fikk alt for mye å drikke, og de har fått for seg at jeg og Adrian skal gifte oss eller noe?.. Og Adrian hadde nettopp catfight med pappa, fordi pappa sa at han skulle holde seg unna meg i natt, også begynte han bare å bitchslappe mot han. Hyggelig! Har i allefall vært utrolig morsomt å høre på dem, og de skal absolutt ha meg og Adrian til å begynne på svingkurs, og de skal betale hele pakka. Haha! Dør litt...

Nå kom nettopp Mona inn å fortalte oss om blomstene og biene.. Herregud, han har jo sovet her hundre tusen ganger før! 

Hvordan har din kveld vært?


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits