Skolelei

E så sykt skolelei for tida at det nesten e trist. Får jo ingenting ut av dagan, ikke nok med at fagan e helt fette tørr, så skal vi absolutt lære ting på den tørreste måten. Elske det.

Skoledagen idag har gått ut på detta;

I tillegg til synging og gaming på gulvetSimon e verdens beste som har klart å holde ut med både synginga og sovinga mi. <3
Nu skal æ game litt Robot Unicorn Attack og tetris om hverandre, har nemlig ingenting å gjøre fra 11.15 hver mandag fram til snøen e borte. Love my life....

hade....

Bowling med en kul kis

I dag har æ  vært på bowling med den her kule kisen.
Kan ikke akkurat si at han va så god da, for sånn her så det ut etter første runde.
Han va uheldig å tapte andre runde også..

 

Men så blei det faenmæ uavgjort, på grunn av det måtte vi ta en runde til.
Og da blei det sånn her. Ka faen liksom? jaja, e glad æ fikk andreplassen værtfall!Nu ska æ skrubbe nævvan mine to gang til før æ lage mæ mat, for æ love dæ at noen som hadde brukt den bowlingballen æ brukte ikke hadde vaska nævvan på ei stund!Glemte å si at vi va dritsprek å gikk fra Kanebogen til Seljestad!! Sykeste æ har gjort på lenge..

Syreskada

Hadde rett når æ gjetta at vi kom til å ha det arti, har holdt på å flire feil på oss fleire gang! Trur ikke vi har helt godt av å være så mye ilag... Bra ingen har vært å sett oss, for da hadde dem trudd vi e stokk dom, eller bare litt syreskada

Måtte dessverre klippe bort litt sia vi har nettvett(?)

Altså, det vi har brukt dagen på e å henge på badet, se på puppan våres i speilet, ta en haug me bilda av oss sjøl, farge hår ++.

Her også måtte vi klippe litt..


Nu ligg vi her i senga å slår skank, prøve å tenke ut våres neste moves.

Sånn her ser vi værtfall ut nu

Skal bare hjelpe Vicky å grave ho ned før vi parkere tøfflan om litt

...

En skal gape lenge før det flyr en stekt due inn i munnen.

Nu har æ og Victoria endelig planta ræva godt nedi senga. E nemlig på besøk hos ho i Kongsvik i dag, og selv om turen hit ikke va så koselig, trur æ vi ska ha det fint. På bussen va det nemlig fullt av stygge svette småunga, og det lukta seriøst sure tær der. I tillegg til detta hadde æ og Victoria vært på kafe me en kjekk kar vi va så heldig å tilfeldigvis møte  da vi va på besøk hos han på fredagskvelden, og der drakk vi jo selvfølgelig en hel cola hver, som resulterte i en stor trang til å pisse. Og etter at vi hadde kneppe igjen i nesten to tima, fikk vi endelig gjort vårres!

Har nettopp spist dettan her, og sitt godt planta nedi den nye sengetøyet til Victoria. 

 

Har hørt at mat som e fargerik e sundt, ka e detta da?

 

 


It don't matter if you're black or white, liksom!

Nu ska vi fortsette å sitte på ræva ei stund, og så kanskje ete litt, og ete litt mer :)

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2272527/ellemy?claim=afpshd7gt2c">Follow my blog with bloglovin</a>

Født med ski på beina, sa du?

Det sies at nordmenn e født me ski på beinan.. Ikke denna normann!
I går dro nemli æ og min gode venn Harald på skitur i folkeparken, der vi gikk nesten hele lysløypa. Vi slo oss ned på en benk i noen minutta, der vi satt å beundra nordlyset, spiste sjokolade, og frøys ræven vårres av oss.


ut på tur, aldri sur!

vet at æ e stygg og bleik på dissa bildan, men chill, har akkurat vært å grilla mæ litt, slik at æ ikke e såå blei lengre.

Nu e æ nødt til å gå å ta kaka ut av ovnen, kaka som æ og Victoria ska spise til frokost og lunsj imorra!

For en kveld!

Våkna opp i morrest me dundranes hodepine. Har nemlig hatt litt av en kveld/natt, så det e faktisk ikke rart.

Kvelden starta med at æ og Victoria skulle gå i badekaret, det va jo selvfølgelig tett så det tok ekstra lang tid før vi fikk kommen oss oppi der. Vi trudde jo vi hadde sotte der i flere tima, det va så drøyt varmt at det kjentes ut som vi hadde vært å spronge oss en laaaaang tur. Da vi gikk ut av badekaret fant vi ut, til våres forskrekkelse, at vi bare hadde bada i litt over 20 minutta. Vi rakk nu værtfall å ta cirka hundre bilda på de 20 minuttan.

Ansiktsmaska må man ha!
Lanoungan 2011?


Seinere brukte vi kanskje en time på å finne kordan BH vi skulle ha på, og enda en time for å finne klær. Men vi kom oss nu avgårde til slutt, og da gikk turen til en kis i klassen.


Fikk lånt mæ ei skjorta og et slips fordi æ syntes det va så kaldt
Etter ei stund hos han Sondre, bar det ned til en kompis av en kompis. Etter ei stund dro kompisen, så vi satt igjen me kompisan til kompisan. Nokka som faktisk va ganske koseli, dem va jo noen kjernekara heile gjengen!


Kameraet blei fritt for strøm etter at detta bildet blei tatt, men her e altså Victoria og en av kjernekaran!

Har så drøyt ondt i hode nu, så æ og Victoria skal gå å dusje litt før vi mekke oss en sunn og næringsrik frokost (næt)

Mislykka

Sitt me ræva godt planta på soveromsgulvet.. Altså, i dag skulle æ vaske trappa, rydde rommet, støvsuge loftstua og vaske gangen for å få penga til i morra. Ser dårlig ut med det altså, fordi det eineste æ har gjort e å plukke opp et minnekort fra gulvet, og å forfløtte en pose som lå slengt midt på gulvet, til en anna plass i rommet.

Ellers så har æ mislykkes i å finne kameraet mitt som æ ikke har sett på flere uke. Men det æ har funnet, e en sko som over hode ikke e min. Savne noen en grå joggesko sko, så rop ut!

Nu tenkte æ at æ sku rydde rommet i værtfall, så kanskje æ får litt penga, og sette på sovemusikken min.
Foresten, synes ikke dokker det e litt rart at Mark Knopfler si cd-plata hete Sailing to Philadelphia, også har han bilde av et fly på coveret?  Just saying!Ekstremt random innlegg, men følte ikke at æ hadde så mye å fortelle bortsettfra at æ irrietere mæ grønn over den cd-plata til han Knopfler.

Dagens outfit

En sjelden gang må æ jo gjøre som alle topplistebloggeran, nemlig legge ut outfit. Og sia æ og Victoria har vært så kreativ å kledd oss nesten likens idag, tenkte æ at det va en perfekt anledning. Legg merke til at til og med skoen e likens. Trur neppe æ blir å kle mæ helt likens som noen igjen, for det e så vidt æ tør å gå ut av klasserommet. Folk vi møte i gangen ser seriøst rart på oss....


Måtte jo vise den fine baksia av den stygge gensern, Guds beste barn e jo alltid på spor av det hellige!

Sky is the limit!

Vi e foresten blitt kjæresta :)


Du e litt rar hvis du tømme dæ i en anna kar

Æ må bare fortelle om alt det syke æ og Victoria har gjort i kveld.

Da klokka va seks va kvelden offisielt begynt, og da sprang vi ned til Spar for å få gratis fanta hos Sondre. Sykt snillt av han å kjøpe oss fanta. Sia vi først va på spar skulle vi kjøpe litt snacks, men vi fant jo fort ut at det va bedre å gå ned på Rema100. Da vi va på tur hjem møtte vi noen kule kisa, som stalka oss helt hjem, og da vi kom hjem ringte de til og med på døra. Æ fant ut at æ måtte ta me mæ sjiraffen min å gå for å åpne, kunne jo ikke gjøre det helt aleina liksom?


Etter at sjiraffen va kommen på plass, fant Victoria ut at ho skulle komme med et arti utsagn om puppa og kyllingfileta.

Måtte legge mæ ned å dø litt da.

Da vi liksom skulle rydde rommet mitt gjorde vi noen utrolige oppdagelsa. Da Victoria begynte å rote i den gamle sekken min, fant vi litt av hvert. Heldigvis va det ikke så ille som det kunne vært, men det lukta nu sykt rart for det om. Derfor hang vi sekken ut av vinduet, å satt oss for å vente. Ka vi venta på e uvisst, men vi blei værtfall sittanes på ræva i senga resten av kvelden å vente. Fikk ikke gjort nokka av det vi egentlig skulle. Sykt frustreranes.

Nu har vi nettopp spist et sykt romantisk måltid som æ presterte å lage uten å brenne mæ en eineste gang.


Nu skal dissa to søte pien ta kveld, men først ska æ ha en sykt innholdsrik samtale med en kjekk kar i chatten på facebook. Identiteten hannes forblir ukjent inntil videre.  


Og forresten, du e litt rar hvis du tømme dæ i en anna kar! E du den du e?

dagen i dag på god nordnorsk

Detta innlegge innehold dessverre en god del nordnorske uttrykk, så det e sikkert ikke alle som forstår. Må bare få ut litt frustrasjon..

 

Dagen starta med at æ stod opp tre minutt før bussen liksom skulle gå, pussa tennern og heiv på mæ klærn i ei helvettes fart, og da æ kom ut av døra tenkte æ bare "han tykje førr et vær!" 
Men siden æ hadde sykt dårlig tid måtte æ bare springe, og midt i det her kom han me en æling, og lua flaug te faens. Da æ omsider kom mæ ned til busstoppe, va det jo ikke en sjel å se, og æ innså at æ ikke hadde rukket bussen. "Ka farsken gjør æ nu?" tenkte æ. Skulle jo møte Victoria ved hovedinngangen klokka 08:11, ho Victoria e forresten djævelsk grei, og leite etter en date. hint hint.

Her e min søte venn, Victoria

Det endte opp med at ho mamma kjørte mæ til skolen, og æ kom selvfølgelig 6 minutt for seint til avtalen med Victoria.  Og sia æ va for seint, blei det jo et hælvetes skaberakkel! Neida, æ bare jåsse.

Ho Victoria e forresten på raill her nu, og som den kakkelhønsa ho e synes ho det e teit at æ ska sitte her å blogge når ho vil vase mainnskit. Derfor ska vi ta å mekke litt lasagne, mens vi prate dritt om alle de stygge folkan som bor her i denna dritbyen.

Seinere kommer det en del bilda fra dagen, blandt anna av det sykt sunne måltide vi lagde isted!

Vi kjæftes!

sulten..

I dag har vi tatt klassebilda på skolen, der temaet va heggensossa. Litt teit, håpe ikke vi får en haug me heggenfolk på nakken nu. Hvis nån som går på heggen ser detta,så va æ imot det!!

Nu driv æ å prøve å skaffe mæ penga til mat, fordi æ forsov mæ i morrest rakk æ ikke å smøre mat. Mamma sa æ bare sku ta me mæ nån skive og en tube me skinkeost.. Så kom æ på skolen å fant ut at tuben va nesten tom. Satse på at æ finn mæ noen som e barmhjertig nok til å kjøpe mæ et lite stykke pizza snart..

Her e forresten det æ går rundt i idag;

 

Snøbading/sykt fail

Siden æ bor på en plass der ingen gidd å finne på nokka, fant æ ut at æ sku gjøre nokka kult. Sprø som æ e fant æ ut at æ sku ta mæ et lite bad i snøen.

Detta e det eineste bildet som blei tatt i den 20 sekund lange Snøbad-session min, og det ser så sykt fail ut: Trur ikke detta blir å gjentas på ei stund, men hey, hvis du e keen på snøbading, så e æ med!

Sia æ har blitt så skoleflink i løpet av de siste uken skal æ utruli nok sette mæ ned å regne matte, frivillig. Men først skal æ lage mæ nytt design, føle at det æ har nu e for kult for mæ, ser jo ut som den proffe bloggeren.

Kattevask

Nu har æ akkurat gjort nokka som faktisk e sykt morsomt, nemlig å bade en av katten vårs. Æ flire like mye hver gang den store pelsdotten blir til nokka nesten like stykt som dettan her:Men heldigvis blei det bare seanes ut som dettan her:Etterpå va den stakkars katta så kald at æ faktisk fikk lov å kose me den, nokka som va lite koseli sia den va pessblaut, men ka gjør man ikke for ei stakkars skjelvanes katt?

Ser helt forjævli ut på dettan bilde, I know, men det va katta som va poenge. ok?

Nu må æ gå å være barmhjertig å føne den stakkars pelsdotten før ho frys ihjel.

Sånn ser vi forresten ut til vanlig, når æ ikke e syk, vel og merke.

Bokmål/dialekt?

Siden jeg skal på utveksling til usa til neste år, og vertsfamilien kan komme til å finne bloggen og oversette den, tror jeg at jeg skal begynne å skrive på dialekt, føler også at det er lettere å ordlegge meg, og at det blir mere personlig hvis jeg skriver akkurat som jeg ville sakt det. Derfor blir dette mitt siste innlegg på bokmål! Regner med jeg mister en del lesere nå, siden det er mange som ikke skjønner den awesome nordnorske dialekten, men pyttpytt, blogger jo egentlig mest for min egen del :)

 

kan du svømme?

Sitter her å venter på at mamma skal komme hjem med penger til meg. Slik at jeg kan dra i grottebadet sammen med en kompis, har ikke vært der på år og dag. Lurer på om jeg fortsatt kan svømme?

Sjekka akkurat prisene i grottebadet, sist jeg var der betalte jeg 95 kr, og nå koster det 155(!). Er nesten litt sjokka nå, ting var så mye bedre når jeg var ung.

Nå må jeg vel gå å rote fram bikinien som ikke har vært i bruk siden Spania 09. ups, får håpe den fortsatt passer.


Er så flink å ta bilder av meg selv :)

Hva skal du idag?

Utestengt fra mitt eget hus

I går kveld var jeg på besøk hos en kompis, og da klokken var ca. halv tolv stakk jeg hjem. Til min store forundring var døra låst, nøkkelen var ikke lagt ut, folket sov. "Hva faen gjør jeg nå?" tenkte jeg. Prøvde å ringe han jeg hadde vært på besøk hos, men han tok selvfølgelig ikke telefonen, så jeg sendte melding til to andre. Ingen svar. Heldigvis fikk jeg tak i han fyren til slutt, og fikk komme ned å sove over der.

Så nå sitter jeg på klasserommet, med sminken fra i går. Føler meg utrolig fin, altså! Heldigvis har jeg så gode klassekamerater, som har fiksa både mat, sminkefjerner og sminke. Hva skulle jeg gjort uten dem?

 
Syntes ikke jeg ser ille ut, med tanke på at jeg går i Mats sin for store genser, og gårdagens sminke.

Har du blitt låst ute fra ditt eget hus noen gang?

Skolesol!

I de siste ukene har innsatsen på skolen vært helt på bånn, og jeg har ikke gjort noe i timene. Har også skulket en del.. Noe som ikke er bra! Men jeg er bare så sykt lei.. Men fra og med denne uken skal jeg virkelig skjerpe meg, ser ut til at matte blir min nye favoritthobby. For er det noe jeg virkelig trenger å jobbe med, så er det matte. Og det eneste som hjelper er å pugge.

På grunn av dette satt jeg faktisk i langfri å regnet matte, på grunn av mine konsentrasjonsproblemer fikk jeg bare gjort to oppgaver på den halvtimen jeg satt der å prøvde å gjøre noe, but still!!

 Ignorer at det ser ut som jeg gråter på det andre, og ler meg ihjel på det andre ;)


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits