I'm a hustler

Hate at æ ikke har fått nokka ut av vinterferien i det hele tatt. Hver dag har gått til å sove, og å chille på sofaen/i senga. Bortsettfra idag da, da æ faktisk va på obs! og kjøpte et og et halvt kilo godteri, før vi dro på besøk til en kompis av mæ. Der æ fikk stjålet mæ noen klær.

Her e mæ i alle klærne på en gang

Elske at iPoden har så sykt bra bildekvalitet, må jo være HD det der.


Her e mæ og mi lillesøster under en fin sangkonkurranse vi hadde foran speilet i morgest.

Nu e ferien snart over, æ som hadde store plana om å få dritmasse ut av denna ferien. Heldigvis e det ikke lenge til påske, right?

Nu skal æ legge mæ å dø litt mer, som æ har gjort hver dag denna uka :))))))

Ka har du gjort i ferien ?

Nytt liv søkes

Nu sitt æ på en av de ødeste plassan i hele Tjelsund kommune, nemlig Kongsvik. Og nei, det e ikke den der plassen man får se på TVnorge som liksom ska fårestille Kongsvik ungdomsskole.

Nu har æ og Victoria fått besøk av den her skapningen;Vi har akkurat sett paradise, og nu ligg vi her og skulle egentlig bynt å se en fancy film, men av en eller anna merkelig grunn sitt vi her enda på rompen våres :)
Sandra va litt sur isted, og da skulle Victoria vise kor sint ho va;

Også måtte æ bare legge mæ ned å litt på Victoria i sted, huske ikke ka casen va, men det va serr ille!

Også har æ en ting til før æ avslutte, e på leiting etter et nytt liv, og lure på om noen vil bytte livet sitt mot ho her tøtta, og den telefon der som æ ikke skjønne bæret av? Legg igjen kommentar hvis du e interessert!dødstrøttHadde egentlig skreve et langt innlegg om alt æ har gjort idag. Istede velge æ å bare vise frem bildan, fordi æ e så sykt utkjørt etter alle de syke tingan æ og Victoria, som forresten ligg å søv ved siden av mæ, har gjort idag.

vet at detta ser ganske sykt ut, og det ekke alt engang, for nokka va så sykt at vi ikke kunne ta bilde av det. Kanskje æ gidd å fortelle i morra. nei.

Livet mitt <3

Har vært en sykt dårlig blogger i det siste, livet mitt ekje nokka særlig å blogge om egentlig, men det gjør jo sikkert ingenting sia ingen les detta uansett.

Nu som det e viterferie har æ veldig lite å bedrive tida mi med, har masse å gjøre, men klare ikke å knø ræva mi ut av senga å gjøre det. I mangel på nokka å gjøre bynte æ faktisk å strekke en læst idag, men det endte med at æ reiv sunn hele driten å peisa den i veggen. Upz.

Nu ligg æ bare her med min beste (eneste) venn, tigergutt, og lure på kordan det e å ha et liv. Nån som gidd å forklare?Morgendagen ska æ bruke på nokka fornuftig! fårslag?


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits