I love youI love you. I love your hair, I love your eyes, I love your smile, I love the way you look at me, I love your voice, I go weak when you touch me, I laugh at your jokes when they're not funny, I take every chance I can get to talk to you, I could stare at you forever & I could be with you forever. Yeah, time you took notice how much you mean to me.

<3

Påsken 2011

Har vært dårlig med blogging i påsken, derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg har bedrevet tiden med. 
Kan jo begynne med at jeg har null døgnrytme, og lurer virkelig på hvordan jeg skal få sove i natt.  I tillegg har jeg og kjæresten sovet hos hverandre hver dag, bortsettfra en dag. Og den natten sov jeg nesten ikke, så dette blir gøy. 

Vi har egentlig ikke gjort så mye, bortsettfra at jeg og mamma bakte litt på fredag. I tillegg har jeg og Håkon begynt å gå kveldstur hver kveld. På påskeaften var vi alene hjemme hos meg, og den eneste maten vi fant var biff,fløtegratinerte poteter++.
syndOg siden vi er blitt så sunn og sprek måtte vi ha fruktsalat til dessert.
Det er skikkelig fint om nettene oppi nord nå, bildet er tatt på en av våre mange spreke kveldsturer.


Jeg har verdens beste kjæreste, finnes ingen bedre enn han!

Den søte kjæresten min syklet faktisk på shell klokken halv fire i natt for å kjøpe meg is, går det ann å være søtere?


Har hatt en kjempefin påske sammen med min kjære, og jeg må faktisk innrømme at jeg gleder meg litt til skole i morgen. 

Hva har du gjort i påsken? 

Innholdsrik dag

Det ble litt sent igår, og jeg og Håkon sov til halv fem idag. Fikk ikke gjort annet før jeg ble henta enn å lage frokost, og å se en dokumentar om pingviner på tv. Kjedelig liv, nei? 

 

Ellers har dagen gått med til å spille tetris, se tv, høre musikk og spise påskegodt som påskeharen har kommet med. I påsken skal man se krim på tv, lese krim, løse krimgåter osv. Derfor tenker jeg at jeg skal lese litt krim før jeg legger meg til å sove helt alene. 
Det skal bli deilig å sove i min egen seng, men jeg kommer til å savne å måtte stjele dyna tilbake, og å våkne opp med noen. Heldigvis har jeg pusekatten her da!

 

Tviler på at jeg noen sinne kommer til å lese ut denne boka, men jeg gir det et forsøk hvertfall.

Bruker du å lese/se på krim i påsken?
 

Påsketeit

Har ikke blogget i det siste, fordi det er påske og dagene er helt like. Har vært sammen med kjæresten siden fredag i forrige uke, og vi har sovet hos hverandre non-stop siden da. Og ellers har det gått i kortspill, tv, film og soving. Liker egentlig ikke alle disse småferiene, det blir så kort tid til å faktisk reise bort eller gjøre noe fornuftig. De kunne heller hatt en lang istede for mange korte.

Akkurat nå ligger jeg på sofaen hos kjæresten, det er pisskaldt her og jeg er nogen lunde redd. Hvorfor? Kjæresten er ute på byen, og jeg lovde at jeg skulle være her å vente på han. Klarer jo selvfølgelig ikke tenke på noe annet enn spøkelser og gale mordere, og hvis jeg setter på musikk tror jeg at jeg hører lyder og må skru av hele tiden for å sjekke, hvis jeg ikke hører på musikk, så hører jeg faktisk lyder og blir dritredd. 

Hadde det ikke vært for at verdens beste kjæreste sikkert snart kommer hjem, så hadde jeg nok løpt til skogs for lenge siden!

 

Hva gjør du i påsken? 

Dobbeldate #2

I går var vi på enda en dobbeldate, denne gangen med Victoria og Vegard. Vi leide film, kjøpte burger og bare chilla.
Nå jeg og Victoria skulle ta bussen hjem kvart over tolv, sa dem at den ikke kom før 00:20, så vi gikk fem minutter senere. Det endte opp med at vi måtte gå tilbake, og overnattet hos Håkon.  Det gjorde meg ingenting, sier aldri neitakk til å sove med kjæresten! Eneste som var dumt var at vi ikke hadde med oss noen ting, heldigvis var læreren snill å kjørte meg hjem sånn at jeg fikk henta pcene våre. 

 <3

Glemte å ta med meg kameraet når jeg var hjemme isted, så bildene kommer senere!

 

Fotoprosjekt; Vennskap, kjærlighet og sjalusiEr nesten ferdig med et prosjekt vi har holdt på med i noen måneder, og ble ganske fornøyd med bildene! Har bare skrivearbeidet igjen, som er en god del. 

Hva syntes du om bildene? 


Dobbeldate

I dag når jeg kom hjem fra skolen var jeg helt skutt, derfor gikk jeg å la meg i en liten halvtime før kjæresten kom. 
Hadde lagt meg til rette, fjerna sminken, og til og med bytta til sløveklær, når kjæresten kommer brasende inn og sier at vi skal på dobbeldate!  Var litt skeptisk først, men han fikk overtalt meg..

 

Flotte folk!

Det ble heldigvis en koselig dobbeldate, og vi så filmen "Red", og den var kjempebra! Anbefales.

Siden sist...

har jeg;


Fått meg kjæreste.


Klippet håret selv.


Vært med kjæresten.


Tatt outfitbilder til bloggen og glemt å legge dem ut.


Vært med bestevenninnen min, Victoria.


Hatt kakekrig med kjæresten og Victoria.


Hatt det gøy med venner.

Og masse mer...  Nytt design/header


Har lagd meg nytt design, bare sånn kjempefort fordi jeg syntes den andre ble så mørk. Har også tenkt å begynne å blogge for fullt igjen, nå har jeg jo ikke blogget på en måned! Får håpe jeg klarer å få tilbake noen av de gamle leserne mine :)


Vi er søte!

Jeg har verdens beste kjæreste!
Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits