Svett gamer

Fikk gå noen timer tidligere fra skolen idag, fordi vi ikke hadde noe å gjøre. Skulle egentlig dra til kjæresten, men siden han ikke er ferdig før kvart på fire bestemte jeg meg for å bare dra hjem, og heller dra til han senere.

Nå har jeg fått på meg onepiecen, spist noe godt, og jeg har lagt meg godt til rette i senga mi, med en godtepose ved siden av meg. Har nemlig fått installert sims 3 på pcen, og jeg skal ligge her å game helt til jeg drar til kjæresten.
Blir nok lei etter en time, men skal prøve værtfall. 

 


Strike a pose!

Tromsø

Nå er vi endelig kommet fram til Tromsø, etter flere timer i bil. Når vi kom var det rett i spisingen, vi fikk servert nyydelig tapas. Har smakt på både det ene og det andre, klarte til og med å få ned en liten bit blåmuggost. Ikke noe for meg.
Nå tenker jeg at jeg skal prøve å få med meg resten av "kidsa" på noe litt mer sosialt enn facebook, alle sitter seriøst på hver sin pc, ser ut som dèt lanet her.
Engelspresentasjon, ikke bra

Nå har jeg og Helene nettopp hatt fremlegg i engelsk, det gikk ikke så bra. Er første gangen jeg noen gang har framført noe i engelsk, i tillegg til at vi ikke ble ferdig, men siden det ikke blir tid til flere i neste engelsktime måtte vi bare gjøre det nå. Læreren sa at vi hadde fin uttale, og god engelsk, men på selve presentasjonen fikk vi en treer. Ikke bra. Det dårligste jeg noen sinne har fått i engelsk. fml..
tjuesyvende mai totusenogelleve

Når jeg kom hjem til kjæresten etter skolen idag, hadde han lagd kjempegod middag til meg. Biffstrimler, salat, fløtegratinerte poteter, og saus. Alle skulle hatt en så snill og god kjæreste som jeg har! <3

I morgen går turen til Tromsø, der vi skal besøke noen vi ikke har sett siden sommeren 09, det blir kjempekoselig. På lørdagen er det informasjonsmøte, og SLEP-test.. Gruer meg til å bruke hele lørdagen på engelskprøve og informasjon om USAturen. 

I tillegg har jeg funnet ut at jeg må melde meg opp til eksamen i samfunnsfag for vg2 snart, slik at jeg får tatt den før jeg reiser til USA. For et styr..


Nå skal jeg legge meg å sove meg verdens beste, og håpe på at vi kommer oss opp i morgen. 


GOD NATT!


Pannekaker og makro

Jeg og Helene dro hjem til henne isted for å jobbe med et prosjekt vi har, der vi skal ta makrobilder. Siden vi først va der bestemte vi oss for å lage pannekaker, og selv om vi faila litt ble dem gode. Også tok vi en del bilder av noen dukker, fiskene, katta og mer. 

Nå har vi matematikk, og jeg har fått vite karakteren på del 1 av tentamen. Jeg fikk 3. 

Ikke lenge igjen...

Nå er det ikke lenge igjen til det er sommerferie, og jeg er ferdig med medier og kommunikasjon på Stangnes Videregående skole.
Det er under en måned til jeg drar til Spania, og det er max fire måneder til jeg reiser fra Harstad, Norge og hele livet mitt her, for å starte et nytt liv en helt annen plass, med helt nye folk. Det skremmer meg litt. Men jeg ser likevel frem til alt dette.

Det jeg ikke ser frem til er å forlate alt her, familien min, vennene mine, og ikke minst min fantastiske kjæreste.
Men samtidig ser jeg frem til å starte helt på nytt, med blanke ark.

Verdens beste, og verdens mest fantastiske person <3

 

Kjæresten min

Har vært dårlig å blogge i det siste, men jeg har vært sammen med kjæresten i ett sett helt siden 13. mai, og da har jeg ikke orka å blogge. Pluss at jeg ca. ikke har kamera :-)

 

Har hatt det supert sammen med kjæresten, og det blir utrolig rart å sove helt alene i natt. Men i morgen er det helg, og da kommer han hit og skal være her hele helga :-)

Verdens fineste kjæreste
Selv om vi bare har vært sammen i 2 mnd. og 10 dager, kjennes det ut som om jeg har kjent han hele livet, og han er den eneste som vet alle mine hemmeligheter. I tillegg til å være kjæresten min, så er han min beste venn. Og jeg er utrolig heldig som har en så bra kjæreste, som behandler meg som en prinsesse hele tiden :-)
elsker deg! Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits