Spania; dag 4

Orket ikke å blogge i går, var helt utslitt av denne varmen! Det er jeg forsåvidt nå, klarte faktisk å sovne av på en cafe i Barcelona tidligere idag, sier jo litt... 

Det har vært helt jævli idag, for vi har vært på dagstur i Barcelona, og med 34 grader i skyggen er ikke det så veldig koselig å gå rundt å shoppe, og se på det Barcelona har å tilby. Det var en kjempefin by, men det var kjempedyrt der! Fant meg en kjempefin t-skjorte, men til min store forskrekkelse kosta den 55 euro, og den fine tunikaen jeg fant, 225 euro. Det er jo sykt!

Har lært en del nye ting om denne delen av Spania også, siden guiden prata i ett sett. Blandt annet at i denne delen er det et eget folk, eget språk og egne tradisjoner.

Vi var og så på den fantastiske kirken, la Sagrada Familia. De har holdt på med å bygge den i 128 år, og den skal være ferdig i 2026.


Også stoppet vi ved Estadi Olympic, stadion som ble brukt til sommer OL i 1992.


Utsikt over byen"Outfit"


Ble ikke tatt så mange bilder med mitt kamera, siden det ble fritt for strøm. 

Har hatt en kjempefin dag i Barcelona, til tross for varmen. Hvis man er i nærheten burde man absolutt ta turen innom der. 

Nå er det middag, før vi skal stikke å se på korpset spille nede på stranda for siste gang(?)

 

Q: Har du vært i Barcelona?

Spania; dag 2

Dagen i dag gikk for det meste til solings på stranda, og til slutt var jeg dritlei! Ble ikke noe særlig med bading, for vannet var ikke såå varmt at det gjorde noe, pluss at det var en del bølger pga. vinden. 

Etter middag, eller når vi klarte å komme oss av gårde, klokken ble vel nærmere ti, dro vi til byen for å shoppe litt. I Spania er klærne litt rare, synes jeg, så det ble ikke noe særlig med shopping på meg, men her er det jeg har fått kjøpt idag; 

Smykke, klokke og sko, 17 euro


Caps, 12 euro


Det er sykt billig her! Har ikke engang brukt 300 kroner siden jeg kom hit, skoene kosta ikke hundre kroner engang. Må jo bare elske det!

Her er noen flere bilder fra idag; 
Slik ser jeg ut i skrivende stund

Ble ikke så mange bilder idag, siden vi var på stranda nesten hele tiden, og jeg tør ikke ta kamera med dit, dritmye sand osv. Men satser på at det blir en del i morgen, for da har vi (korpset, jeg har fri uansett) hele dagen, så da blir det nok en del shopping, og soling, og alt det andre som hører med syden :-)

Eneste som mangler er kjæresten!

Tusen takk..

til alle som stemte på meg i konkurransen jeg var med i! :-) Kom på tredjeplass, og har vunnet en HTC desire, og jeg er kjempefornøyd, så takk til dere. 

 

Spania; dag 1

Siden sist har vi vært litt rundt i byen her, hørt på musikk nede på stranda, spist middag, vært og sett på en kirke og best av alt er alle skyene forsvunnet! Muligens soling i morgen? Krysser fingrene! 

 

Her er noen bilder fra idag; 


Sykt bra  engelsk!

 


Ser at toppen min var sykt gjennomsiktig, upz. Håper ingen merka det..

viva la españa

Nå har vi kommet til Spania. Kom til hotellet i to tiden, og til min store skuffelse er det helt overskyet! Jeg som skulle bli brun idag... Og siden vi bare skal være her til fredag er det jo ekstra dumt! 

Og ikke nok med det, så er det kanonvær hjemme i Harstad nå, og det er meldt dårlig igjen når vi kommer hjem. 

 


Har ikke fått tatt noe særlig med bilder, men det skal jeg gjøre etter at korpset har øvd, og vi skal ut igjen..

Og en ting til, på hotellet har de veldig spesiell mat! Til lunsj var det flere varianter med blekksprut, pajela, og en haug med andre ting som heller ikke var kjempegodt. 


VINNEREN AV SOLKORT ER....

Peder fra Oslo! Jeg brukte random.org, og de som hadde stemt flere ganger fikk flere tall, og det tallet som ble trukket ut var 47, som var Peder sitt nummer. Så hvis du kan sende meg en mail på elisabeth.l1es@live.com, med fullt navn og adresse slik at jeg får sendt solkortet til deg :-) Gratulerer!

Klappet og klart

Nå er nesten alt ferdigpakket. I morgen reiser nemlig jeg og mamma til Oslo, der vi skal møte Sama Skolekorps på søndagen, så reiser vi videre sammen med dem til Calella, Spania på søndags morgen. Ganske chill å reise på ferie med korpset, for siden jeg ikke er med har jeg jo frie tøyler til å gjøre nesten hva jeg vil. 

Kjenner det skal bli godt med litt farge på kroppen :-)

 

Klarte selvfølgelig å levere inn skolepcen med minnekortet i, så jeg har ikke fått tatt noen bilder de siste dagene. Heldigvis fikk jeg henta det før skoleslutt! Derfor får det bli internettbilder idag..

 

Ble litt forskjellige størrelser på bildene, men orker ikke begynne å fikse på det nå. 

Hva skal du i sommerferien?  

 

Og forresten, ligger på andreplass i den konkurransen jeg er med i, og solkortkonkurransen blir trukket i morgen hvis jeg får internett hos søskenbarnene mine i Oslo, eller når jeg har kommet meg til Spania!

TELTTUR

I går dro vi på telttur til Møkkerland. Vi pakka med oss en masse god mat, og planla at vi skulle være der helt til mandag. Endte med at vi satt i teltet, og ingen av oss ville innrømme at vi ville hjem. Det ble en forferdelig vind, og teltet blåste nesten bort, så da dro vi likesågodt hjem.Nå skal vi grille i vinden!

hva har du gjort idag?

GAVE FRA KJÆRESTEN

Har vært ute å solgt lodd i  flere timer, fikk solgt nesten halve loddboken på en dag :-)
Når jeg kom til kjæresten fikk jeg en rose, og en pakke! Og inni pakken var;

Denne søte karen her, som har fått navnet Hugo.

 

Nå skal Håkon massere meg litt før vi legger oss, må opp tidlig i morgen for vi får vite om/hva vi kommer opp i. Det er forresten meldt 24 grader i morgen, det har det ikke vært på sikkert flere år! GLEDER MEG!

"PIKNIK"

Håkon og jeg hadde en liten "piknik" når jeg kom hjem fra skolen idag. Altså, vi la et pledd ut på plenen, tok med oss is og musikk, og la oss der :-) Det var koselig, men så måtte han dra. 

Søte pusikatten min ville også være med

Håkon og blomsten han stjal i noens hage. 


oss <3


Nå har jeg akkurat våknet, har kjempevondt i nakken og dårlig tid. Skal nemlig selge lodd på tur til Håkon idag. Reiser jo til Spania neste helg, sammen med korpset lillesøstra mi er med i, også har dem sånn greie at man kan få en loddbok å selge, og ta pengene som lommepenger, eller bruke dem til å betale reisen med etc. Lurt!
Hater å selge lodd, men er så blakk at jeg virkelig trenger den tusenlappen til sydenturen :-)

Nå skal jeg spise og dusje før jeg bare må komme meg av gårde, hva gjør du idag? 

MINNER OM SOLKORTKONKURRANSE! :-)

Nå er det ikke lenge igjen av solkortkonkurransen! Du kan vinne et solkort på 200 kroner på brun og blid, og for å være med må du bare gå inn hit og gi meg fem stjerner. Og så må du kommentere her at du har stemt, husk å legg igjen e-postadresse. Verre er det ikke :-)

 Du kan stemme flere ganger, og da øker sjansen for å vinne!

Forresten, ligger på førsteplass i konkurransen, så tusen takk til alle som har stemt! Det betyr masse! 

 

Note to self..

Alltid følg oppskrifter til punkt og prikke. At det ikke er lurt å skippe noe, eller ha litt ekstra av en ingrediens i fikk jeg og kjæresten erfare at ikke er så lurt idag. 
Vi skulle nemlig bake muffins, og slik ble de seende ut;

Fant ut at vi skulle ha litt ekstra bakepulver i, for da tenkte vi at de kom til å bli større. Resultatet ble at de ble større, før de falt sammen, så vidt vi fikk dem ut av formene.


Heldigvis ble disse fire spisende, det var fordi vi (jeg) fant ut at vi skulle prøve å la vær å ha bakepulver i noen av dem.

Konklusjon: Alltid følg oppskriften, og at jeg og Håkon ikke er så veldig flinke til å bake muffins.

Nå skal jeg spille litt little big planet før det er natt, Håkon har nemlig vært snill og lånt meg playstationen hans :-)

Kan du bake?Stolt av meg selv!

Nå har vi akkurat fått tilbake mattetentamen, og jeg fikk faktisk 4! :-D Og det tror jeg aldri at jeg har fått før, bortsettfra kanskje en gang i niende. Fikk i værtfall 3/2 på forrige mattetentamen, så da jeg så at det stod 85% rett ble jeg kjempeglad :-)


Har du fått noen av tentamene tilbake? Isåfall, hva fikk du?

 

06.jun.2011

Nå før sommerferien har vi ikke så mye å gjøre på skolen, går mest i film, og jobbing med ting vi ikke er ferdig med. Og for dem som er ferdig med det som skal være ferdig går det i tetris og facebook. Akkurat nå sitter jeg bare her uten å gjøre noe særlig, akkurat som tidligere idag. Krysser fingrene for at vi får gå tidligere idag.

 
Slik ser jeg ut i skrivende stund.

Idag er det sol for første gang på en stund, så jeg tenker jeg drar kjæresten med på noe morsomt utendørs. Kan bli en stund til det blir så her fint vær igjen.

Har dere mye å gjøre på skolen nå like før sommerferien? 
Hvordan er været der?
Hva skal du idag? 

050611Har vært så skiftende vær her i det siste, skulle egentlig gjøre både det ene og det andre men rett etter at vi har planlagt, så har sola blitt borte, og det har begynt å regne. Så vi har måttet utsette både telttur og grilling i fjæra. Sånn er det å bo i Nord-Norge.

I dag stod vi opp å bakte boller til frokost, og for å si det sånn, Håkon er ingen baker! Holdt på å le meg ihjel av pannekake-bollene hans. Bollene ble heldigvis gode til tross for Håkons bollebakerferdigheter :-)

Fælt bilde, men det var et av de to eneste jeg fikk redda ut fra minnekortet før hele greia klikka og måtte formateres. Ingen av oss har ordna oss, fyi.

Dette fikk jeg også redda før minnekortet slo seg vrang. Det er tatt i går da vi måtte stille oss under et tre for å ikke drukne når vi hadde mista bussen.

Nå skal jeg spise et par boller, og hoppe til køys. Uten kjæresten.... Hate it.

Hva har du gjort idag?
Kan du bake boller?

SOLKORTKONKURRANSE

Minner på om konkurransen, der du kan vinne solkort fra brun og blid til en verdi av 200 kr!
Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å gå inn her, gi fem stjerner, og kommentere i dette innlegget at du har stemt. Husk å legge igjen navn og e-post.

Lykke til!  

Andre som reiser på utveksling 2011/2011

Vilde i USA 11/12- Explorius

Veronica i USA 11/12- Explorius

Stian i USA 11/12- Explorius

Sofie i USA 11/12- Explorius

Oline i USA 11/12- Explorius

Marie i USA 11/12- Explorius

Madelen i USA 11/12- Explorius

Kristin i USA 11/12- Explorius

Ida i USA 11/12- Explorius

Helene i USA 11/12- Explorius

Hanne Mari i USA 11/12- Explorius

Elise i USA 11/12- Explorius

Eline i USA 11/12- Explorius

Christina i USA 11/12- Explorius

Aina i USA 11/12- Explorius

André i USA 11/12- Explorius

Andrea i USA 11/12- Explorius

Camilla i USA 11/12- Explorius

Cathrine i USA 11/12- Explorius

Mie i USA 11/12- Explorius Danmark

Amanda i USA 11/12- Explorius Sverige

Cecilie i USA 11/12- Speak

Heidi i USA 11/12- Rotary

Sigrid i USA 11/12- AFS

Sara i USA 11/12- Aspect

Hannah i USA 11/12- Aspect

Benedicte i USA 11/12- Aspect

 

Legg igjen en kommentar hvis du vil at jeg skal linke deg :-)

mobilblogg testDagen idag

I dag har vi bare sløvet, vært en tur på Kanebogensenteret og kjøpt mat og sett litt i butikkene, men ellers ingenting spennende. 

Selvutløser, trenger jeg å si mer? 
Nå har vi akkurat spist noe indiske greier vi lagde, skulle egentlig være kyllingfilet eller svinefilet i gryta, men vi bytta det ut med svinekjøttdeig, siden det er billigere. Og det var faktisk helt nydelig! Vi ligger langstrakt på hver sin sofa nå, fordi vi er så mette!

Slik så det ut

Nå skal vi spille litt "Little big planet" før filmen vi skal se begynner på tv. Blogges! :-D

Minner om solkortkonkurransen i dette innlegget. 

Hva har du gjort idag? 

Gamedag

Nå har jeg vært hos kjæresten siden mandagen, og har ikke orket å blogget. For det meste har vi bare slappet av, og pratet om alt mellom himmel og jord :-) 

Jeg lasta forresten ned demoversjonen av Little big planet på playstationen til kjæresten idag, for å forhåpentligvis 
overtale han til å laste det ned til meg når Playstation kommer med gratise spill. Endte med at nesten hele dagen gikk til å spille, og jeg tror nok jeg har klart å overtale han, for sånn satt han på gulvet å lo av det morsomme spillet :-D

 Gleder meg til vi får lastet det ned, utrolig morsomt spill. Men merkelig nok vant kjæresten hele tiden, skjønner ikke helt?

Nå er vi nesten klar for sengen, så jeg sier god natt!

Har du spilt little big planet før?
Hva har du gjort idag? 

Be you, and be okay with itTake chances, take a lot of them. Because honestly, no matter where you end up and with whom, it always ends up just the way it should be. Your mistakes make you who you are. You learn and grow with each choice you make. Everything is worth it. Say how you feel, always. Be you, and be okay with it.

Konkurranse; VINN SOLKORT!

Kjører i gang en konkurranse, der du kan vinne to solkort til en verdi av 200 kr.

 

 

Det du må gjøre for å være med i konkurransen, er å gå inn her http://www.snnkonkurranse.no/?bidragId=390 og gi meg fem stjerner, og kommentere på dette innlegget at du har stemt. Husk å legge igjen navn og e-post. :-) 


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits