Darling, I wish you were here

I'm so jealous of every girl you talk to...
Because I don't want anyone else than me to know how amazing you are 

I look at my hands and feel sad, 'cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.

Kaldt vær og career fair

Skoledagen idag føltes kjempelang, vi hadde nemlig career fair, der det kom folk fra forskjellige yrker og pratet om hva vi måtte gjøre for å bli det yrket, hvilke college vi kunne gå på, osv. Altså, ingenting interessant for meg, siden jeg ikke skal gå på college. Lunsjen var helt fæl idag, hadde pølser i brød, og amerikanske pølser er ikke særlig gode, så jeg spiste brødet. 

Fra han som hadde presentasjon i art klassen fikk vi småe oransje lapper, der vi skrev navnene våre, og puttet dem i en kurv i "resepsjonen", der de skulle trekke lapper i løpet av dagen, og sannelig vant jeg en basketballgenser!

Eneste som var morsomt idag var når vi fikk godteri i art klassen, og når vi fikk ta blodtrykket til hverandre i Get fit. Og når jeg er inne på get fit, her om dagen sa jeg til meg selv at jeg skulle slutte å spise godteri og brus så ofte, og jobbe ekstra hardt i get fit timene, for å faktisk bli "fit."  Så lenge varte det.. 
Ellers har jeg bare gjort lekser, henger litt etter i en del fag, men nå er jeg der snart!

 
Var helt sykt mye frost ute i morges!


Meg og Catherine

Genseren jeg vant! :-)

 

Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, før jeg skal legge meg! 

Fall photography

I Graphic Design idag tok vi bilder utfor skolen, siden det va så fint vær, og det er kjempefint ute nå som alle bladene er røde, gule, oransje osv.


Hva synes du om bildene? 

Cowgirl & vannmangel

Etter skolen idag satte jeg meg litt på pcen, for å sjekke hva oppgavene i Digital Academy er denne uken. Mens jeg gjorde det kom Matt ned og spurte om jeg kunne hjelpe til med å flytte kyrne, så jeg gjorde meg klar og vi kjørte til der de var, og de kom løpende etter bilen, så egentlig var det ikke mye vi måtte gjøre. Etter at vi var ferdig kjørte vi bare rundt litt, før vi dro hjem å lagde pizza. Fikk også gjort litt lekser, før vi så "Hangover 2."

Og på skolen idag ble vi forresten fri for vann, fra like før lunsj til to minutter før skolen var ferdig. Som vil si at det å gå på do var helt uaktuelt, og gymmen ble bare sløving istedet.. Doene så rett og slett helt for jævlige ut, siden det ikke gikk ann å skylle ned, og dem hadde satt to "porta pottys" på fotballbanen som man kunne bruke, og der var det selvfølgelig kjempelang kø hele tiden, fatter ikke at de ikke sendte oss hjem, er faktisk ganske sykt..


U.S History!


Siden Norge nesten er på andre siden av jorden, blir dette bildet rett vei når jeg drar hjem, hilsen Mr. Nelson. Sånn går det når man tar bilder av seg selv med kameraet mitt, da havner man her! 


Catherine og meg!


Høstfarger <3


Kyyyyra
Dana og meg :)

Nå skal jeg prate litt med kjæresten, før jeg tar kveld. Er kjempetrøtt siden jeg var så lenge oppe igår

Oppdatering

Har vært dårlig med blogging i det siste, har ikke giddet! :-)
Så jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering om hva som har skjedd de siste dagene.


Onsdagen i forrige uke var siste skoledag den uken, vi hadde altså langhelg. Uheldigvis er de fleste vennene mine kjempeopptatt for tiden, med både jobb, og øving til "the fall play", så de hadde øving fra morgen til kveld hele helgen, så det ble ingen kvalitetstid med dem. Men det gjorde meg ingen ting å bare være sammen med vertsfamilien!

På torsdagen dro jeg og den svenske utvekslingsstudenten på lunsj med områderepresentanten våres, Nancy. Det var kjempekoselig, og hun tok oss med til en butikk her i byen som verken jeg eller Filip hadde vært på, der har dem alt fra sminke til våpen... Var litt sykt. 

Etter lunsjdaten var over, dro jeg og vertsmor til Kalispell. Hadde en kjempefin tur, og vi hadde det kjempemorsom. Kjøpesenteret i Kalispell var ikke noe særlig egentlig, så jeg kjøpte ingen klær. Skulle egentlig kjøpe meg halloweenkostyme, men på target i Kalispell hadde de kun lettkledde cowboyer og eskimoer. Endte opp med et kostyme til hunden da!

I tillegg fikk jeg meg en elektrisk tannbørste av Dana, siden hennes var ødelagt, og dem kun hadde to pakninger på Costco. 

Da vi skulle dra hjem stoppet vi på en restaurant for å spise mat, og da vi kom inn spurte dem om vi ville sitte i baren. Som vil si at hun som spurte trodde at jeg var minst 21! Score!
Spiste ølmarinerte spareribs, tror jeg. De hadde ganske spesiell mat der, og alt var marinert i masse rart.. Pommes friten som egentlig fulgte med var marinert i blåmuggost, og øl, tror jeg det var. Heldigvis gikk det ann å få vanlige..
Turen hjem var kjempemorsom, hold på å dø av latter på grunn av noe Dana sa.  Når vi kom hjem lo vi litt av det hun hadde sagt, prøvde kostymet på hunden, før jeg gikk og la meg. 
 
På fredagen stod jeg opp, spiste frokost og gikk ut for å plukke epler sammen med vertsfamilien. Vi plukket tre store bøtter med kjempefine epler.  Etterpå badet vi begge hundene, og utrolig nok gikk det kjempefint. Husker ikke hva vi gjorde resten av dagen, tipper det ikke var så mye..

Resten av helgen sov jeg lenge, ryddet og vasket rommet mitt, skiftet på senga, osv. 

 
Min nye superfancye tannbørste!


Min søte ballerinagris som jeg kjøpte, skal spare til et eller annet, som jeg ikke vet hva er endaHun var ikke helt glad når hun måtte være gresskar, må nok øve litt før halloween


Dot, utrolig nok gikk det helt greit og bade henne


Siggy, og litt av Dot


Meg, Samantha og Dusten tidligere idag.Er kjempetrøtt idag, satt oppe å skypet med kjæresten til klokken 2, fordi han har verdens teiteste døgnrytne, han står opp når jeg skal legge meg og legger seg før jeg er ferdig på skolen..
Nå sitter jeg og har "graphic design", spiser popcorn og sjokolade mens jeg leser nyheter! :-) Digg!

Svar på spørsmålsrunden

Kommer du hjem til jul? <3
Nei, blir amerikansk jul i år!

Ka du gjør om dagan, bortsett fra skolen?
Kommer ann på, etter skolen er jeg vanligvis kjempetrøtt, og jeg gjør lekser, spiser middag, ser litt tv med vertsfamilien før jeg går og legger meg. Men ofte er jeg sammen med venner, og i helgene finner vi på forskjellige ting.

Savne du mæææ? <3 for æ savne dæ kjempemasse <3 lulu
Jaa, jeg savner deg masse, Hans!

kan du førrtælle meir om når du læra dæm norsk? :p
Fortelle? Er ikke så mye å fortelle..

rir du mye?
Nei, har bare ridd en gang på en av våre hester, og en gang på faren til Dana sin hest.

ka du gjør på fritia, bortsett fra pc-en (som du e avhengig av!!)?
For det meste ligger pcen nede på rommet, såee.. Gjør egentlig ikke så veldig mye, går for det meste i å chille hjemme sammen med vertsfamilien, shoppe, være med venner, etc.

sett mange bjørna? :p
En, da vi var på tur hjem fra flyplassen da jeg nettopp hadde kommet hit! 

ka d va du kjøpte i new york?

Klær, en harddisk, og en iphone

va dunkin' donuts bra? :p
Nei, spiste bare en.

kordan va skolefagan dine? (førrklare litt meir om dæm? fatta ikke heeelt..:p)
Dagen begynner med Study Hall, som er fritime, derfor drar jeg aldri på skolen til førstetimen.
2. timen har jeg English 12, som er senior engelsk, selv om jeg bare er Junior.
3. timen er art, altså kunst og håndtverk.
4. timen er Digital Academy, som er et internettkurs, jeg har valgt Digital Photography, har ingen fysisk lærer, alt er på internett, som vil si at jeg sitter alene på biblioteket og jobber med oppgaver.
5. timen er Graphic Design, der vi holder på med movie maker, photoshop, litt foto, pluss andre medierelaterte ting.
6. timen har jeg Get Fit!, som er en annen form for gym. Her trenger man bare å ta to år med gym, så ingen av Juniorene har gym, som vil si at jeg har gym hver dag med niendeklassinger, elsker det!! not
Etter gymmen er det U.S History, som ganske enkelt er historie om USA

Hva er det du savner ALLER mest der borte?
Ordentlig lakris, cola, vennene mine, familien, kattene, kjæresten!

Hvordan er det å gå fra å snakke norsk til å måtte legge om til engelsk hele tiden?
Er ingen problem, men får litt krøll på tunga av og til, for en del ord er vanskelige å uttale.

Gleder du deg til å dra hjem, eller gruer du deg?
Gleder og gruer meg, gleder meg til å se alle sammen der hjemme igjen, men gruer meg til å dra fra den supre vertsfamilien min, hundene, alle vennene og plassen! Og bare usa generelt.

Kunne du tenkt deg å være der lengre? :)
Ikke sånn som det er nå, der reglene til organisasjonen er kjempestrenge, får ikke lov til å ha besøk hjemmefra osv. Men skal definitivt dra tilbake hit!

svare på video? :p
Har prøvd, men nettet vårt er så tregt at jeg får ikke lastet opp, så da får det bli tekst denne gangen.

Hei, først vil jeg si at jeg liker bloggen din! Tenker selv å reise til Montana som utvekslingsstudent til neste år, så kommer til å følge bloggen din! ;)
Så hyggelig! :)

Jeg tenker selv å reise med Explorius (siden de er billigst av de jeg har sett på til nå), hvilket program valgte du, og hvorfor?
Valgte det vanlige high school programmet, og det var fordi de var billigst, og man fikk soft landing campen med i prisen.

Hvor mye har du betalt alt i alt? (programavgift, forsikringer(?))
Som sagt valgte jeg explorius fordi dem var billigst, men det er dem definitivt ikke. 54 tusen var det som var oppgitt når jeg søkte, og vi har kommet opp i 95 tusen. De kommer hele tiden med nye kostnader, som de ikke har fortalt om, som f.eks 3000 kroner i flybensin. Så jeg ville snakket med folk som reiser med andre organisasjoner, for å se om det går ann å få det billigere.

Hvorfor gikk du glipp av softlandingcampen? (var ikke det med i prisen?)
Skulle egentlig gå glipp av det, og få 1000 kroner igjen (som om det bare koster 1000 kroner), men fikk heldigvis vært med likevel, og ja, det er med i prisen.

Hva liker du best med Montana, og hvorfor valgte du å reise dit? (om du valgte et program hvor du kunne velge)
Vet ikke, liker folkene, naturen og at det er litt redneck her. Jeg tok statvalg, enda en ting jeg ikke er fornøyd med når det gjelder explorius, jeg valgte tre stater, og fikk ingen av dem. Så jeg valgte ikke å dra hit, men jeg liker meg kjempegodt her!

Finner dere på ting på fritiden, eller sitter du mye hjemme?
Skoledagene er kjempelange, så når jeg kommer hjem er jeg ikke så veldig keen på å finne på noe egentlig. Blir som oftest til at jeg enten henger litt med venner, eller at jeg og vertsfamilien ser på film til vi går og  legger oss. Men i helgene finner vi på ting, drar og shopper, drar på besøk til folk, osv. I tillegg til at skolen har forskjellige danser, volleyballkamper, basketballkamper og footballkamper. Ellers er det ikke så veldig mye å finne på her.

Er det slik i Montana at alle har hester og slikt? (at det er type bondeland?)
Ikke alle, dem som bor inne i byen har ikke hester, men vi som bor litt mer ute på landet har det. Veldig mange går i cowboystøvler til vanlig på skolen og sånt, men har hørt at de bare er wannabe cowboyer, fordi de ikke har hester eller kyr engang. 

Trives du i vertsfamilien din?
Ja, jeg trives kjempegodt. Har vært kjempeheldig med familien, og det er jeg utrolig glad for.

Er det vanskelig å forstå hva amerikanerene sier? må du be dem om å snakke litt "saktere" foreksempel
Nei, det har aldri skjedd. Men det som har skjedd er at jeg har måtte be dem om å slutte å snakke så sakte, fordi jeg faktisk skjønner hva dem sier.

Hvordan er skolen og fagene?
Skolen er helt grei. Er glad for at jeg gikk media før jeg dro hit, for da trenger jeg ikke matte og naturfag. Så fagene mine er morsomme, og skoledagen går alltid kjempefort. Også er det også sånn at vi har de samme fagene hver dag, og fire minutter på oss på å komme oss til neste time, bortsettfra etter gymmen, da har vi 7 minutter.

hvor lenge er skoledagene?
Fra mandag til torsdag varer de fra 8:20 til 15:40, mens på fredager er vi ferdig 15:10.

Var det vanskelig å få seg venner + snakke med folk de første dagene/ukene?
Var heldig og fikk mange gode venner nesten med en gang! Er jo selvfølgelig vanskelig, alle har nettopp hatt sommerferie og er kjempeglade for å se vennene sine igjen, også skal man prøve å få venner midt oppi alt det.

Tar vertsfamilien din godt vare på deg?
Ja, det gjør de.

Hvordan trives du?
Trives kjempegodt!

Er det noe mat/godterier/drikke osv som du savner?
Savner coca cola, for nesten alt her har dem maissirup i isteded for sukker, så colaen smaker rart i forhold til den norske, savner også ordentlig lakris, den vanligste lakrisen her er rød.. Og den svarte lakrisen dem har er ikke salt i det hele tatt. 

Har du fått mange gode venner?
Ja, heldigvis tok det ikke lang tid, og etter en uke dro jeg på min første sleepover.

Kor lenge skal du være i USA?
Til i juni 2012

Blir man bare sendt en random plass i landet?
Jepp, stortsett

Liker du familien din?
Digger familien min!

Stor forskjell mellom skolen i usa og norge?
Her er det veldig strengt, ikke lov til å si stygge ord som for eksempel shit, vi har regler for klærne, har ikke friminutt, som gjør det vanskeligere å være sosial, det at vi har de samme fagene hver dag, mer kommer jeg ikke på.

Er det vanskelig å gå på skole i usa (lære alt på engelsk)?
Nei, men tipper det hadde vært mye vanskeligere hvis jeg hadde gått allmenn i norge, og måtte ta Algebra og Biology!

Hvem har du fått best kontakt med av venner i usa?
Må vel være Samantha, Catherine, Aaron, Mahala, Elisha, Jon, Ashlyne, Ashley, i tillegg til at jeg har fått kjempegod kontakt med verstfamilien.

Liker du maten?
Jepp! Elsker maten, vi spiser alltid god mat her, og det er jeg utrolig glad for! Var redd for at jeg skulle komme til en familie som enten alltid spiser ute eller kun spiser feit ferdigmat, men der hadde jeg flaks. 

Har du shoppet mye?
Ja, en god del.

Er det mange kule butikker der du bor?
Ikke her nei, har en matbutikk, en butikk der dem selger klær til gamle folk, et apotek, og en butikk der dem har alt fra halloweenkostymer til våpen. Men i Missoula og i Kalispell har de en god del med butikker, de to byene ligger ca 1 og en halv time unna her, så vi er der ofte nok.

hva må jeg gjøre for å få reise til USA?
Sende inn en søknad til den organisasjonen du vil reise med, ha minst 3 i alle fag, 

hva er kostnadene? er det veldig dyrt?
Det stod at det kostet rundt 54 tusen, men vi har betalt ca. 95 tusen...

er det veldig vanskelig på skolen?
Nei

Hvordan var de første skoledagene?
Stressende! Og forvirrende, det og finne noen å spise med i lunsjen, og komme seg til timene i tide, alt var bare nytt og forvirrende.

Er det vanskelig å forstå alt det folk sier, sånn i starten ?
Nei, men det var litt vanskelig å finne de rette ordene i starten, 

Er det lett å få venner?
Her var det heldigvis det.

Vanskelig å ikke ha noen du kan stole 100% på som du kan snakke med uansett hva det er?
Har heldigvis fått meg kjempegode venner som jeg kan stole 100% på, så jeg har ikke det problemet.

Hjemmelengsel?
Har ikke hjemlengsel.

Savner du norsk skole?
Savner friminutt, og å ikke ha så strenge regler for hvordan man snakker eller kler seg.

Hva savner du mest bortsett fra venner og familie?
Lakris, kattene, og kjæresten!

Kan du legge ut bilder av huset, og av vertsfamilien din? 
Det kan jeg, men har ingen brae bilder akkurat nå. Skal få fikset det når vertsfamilien er hjemme! 

Hvordan er vertsfamilien din? Og hvem består vertsfamilien av? Hvor gamle er de? Har de noen barn?
Dem er helt supre! Den består av vertsmor Dana, og vertsfar Matt. De er 34 og 38, hvis jeg ikke tar helt feil. De har ingen barn, men de har to hunder, Siggy og Dot. Jeg trives kjempegodt, og de er kjempesnille, og har god humor. Har lest mange utvekslingsblogger der det virker som om studenten bare bor der, og lever sitt eget liv, men jeg og vertsfamilien gjør ofte ting sammen. Ser teite tv program, ser film, spiller kort, osv. Har vært kjempeheldig, og kunne ikke fått en bedre vertsfamilie!

Hvordan er det å ha kjæreste mens du er i usa? Skal han vente på deg? Har dere et åpent forhold? Skal dere være sammen når du kommer hjem? Tror du at dere kommer til å klare dere? Er det vanskelig med tanke på at det er mange andre gutter der? Har dere kontakt ofte?
Det går egentlig helt fint. Han skal vente på meg, og vi har ikke et åpent forhold. Planen er at vi skal være sammen når jeg kommer hjem, og jeg tror at vi kommer til å klare oss. Ser ikke på noen av guttene her, for å være ærlig så er de ikke noe særlig, litt for bondete for meg. Og vi snakker sammen på facebook stortsett hver dag, i tillegg til at vi skyper en del.

Hvor lenge har du og Håkon vært sammen?
Var sammen i litt over 5 måneder når jeg dro, og nå har vi snart vært sammen i 8 måneder :-) 

Har dere flere spørsmål, så er det bare å spørre! :-) 

Vunnet konkurranse!

Meldte meg på konkuransen som blogg.no hadde for en liten stund siden, der man kunne vinne en goodiebag fra Calvin Klein. Og sannelig vant jeg også! Så jeg får den nye Calvin Klein parfymen, "One SHOCK", til både meg og kjæresten!
Elsker den originale "one" for menn, men har ikke luktet på denne, så det blir spennende. Dumt at det er nesten åtte måneder til jeg får brukt det, men gøy å vinne likevel!


Dagen idag har ikke gått til så veldig mye, kjøpte et spill på internett, og siden nettet her er kjempetregt, så har jeg ventet og ventet på det, når det endelig var ferdig, måtte det oppdateres, og det tar flere timer...

Skulle egentlig blogge om turen til Kalispell som jeg og verstmor Dana dro på, men har ikke hatt tid.. Også skal jeg svare på spørsmålsrunden, og jeg tror ikke det blir video, fordi her får jeg såvidt spilt av en youtubevideo, så tipper det ikke blir noe særlig bedre å laste en opp. Sånn er det å bo ute i "the sticks" :-)

 

Hvis du har flere spørsmål til spørsmålsrunden, så må du forte deg, for jeg begynner å svare i morgen! :-)

- Har du prøvd CK one Shock? 

Shopping og lunsjdate

Amerikansk tid: 09.40
Norsk tid: 17:40

Satt oppe til klokken to i går kveld. Så når vertsfar kom å vekte meg litt før åtte, sovnet jeg med en gang. Etter en stund kom hunden å vekte meg, og jeg gikk ut. Der hesteskoeren(?) var for å sko hestene, etter hvert kom faren til Dana, og nevøene Tibb og Holden for å hente den ene hesten. For de skulle nemlig ut å hente kyr.

Etter en stund gikk vi inn, og jeg avtalte med områderepresentanten min, Nancy, at vi skal ta med svensken å dra ut å spise lunsj klokken elleve. Etter det skal jeg og vertsmor dra til Missoula, og handle litt. Tipper vi kommer til å kjøpe halloweenkostymer, til meg og til hunden! Nestelørdag er det "Fall play" på skolen, en del av vennene mine er med der, så vi skal dra å se på det. Årets "fall play" er Beauty and the beast. Og på søndagen etter er det halloween dance, etterfulgt av halloween og trick or treatin' på mandag.   Gleder meg til amerikansk halloween! Er allerede mange som har pyntet hagene sine, og noen begynte så tidlig som i begynnelsen av oktober. 


Hestene, hesteskoeren, Holden og faren til Dana.

 

Nå skal jeg gå og ordne meg klar til lunsj, lunsjtid her er mye tidligere enn i Norge. Spiste jo akkurat frokost?

Powernap gone wrong

Har ikke giddet å blogge på noen dager, fordi jeg glemte kameraet på skolen, og fordi nå som jeg har kommet inn i hverdagsrutinene her, så er det ikke så veldig mye mer som skjer her enn hvis jeg skulle vært hjemme i Norge. Skole, lekser, middag, litt tv med vertsfamilien, før jeg tar en dusj og legger meg. Sånn ser stortsett hver dag ut. Er ikke hjemme fra skolen før klokken fire, og da er jeg vanligvis kjempesliten. Vi har ikke friminutt, og hele skoledagen går i ett. Heldigvis går skoledagene kjempefort, fordi jeg for det meste bare har morsomme fag. Og jeg har allerede lært meg timeplanen, og i fjor kunne jeg faktisk ikke timeplanen helt.. Er så greit å ha de samme fagene hver dag, spesielt når det er morsomme fag. 

Etter skolen idag ringte jeg dem som solgte meg iPhonen i New York, før jeg gikk ned for å rydde rommet. Satt på gulvet og puttet ledninger i ledningekurven. La meg ned på gulvet for å telle noen penger, samler nemlig på småpenger. Til nå har jeg nesten åtte dollar, forhåpentligvis blir det en del småpenger til slutt! Mens jeg telte pengene ble jeg så trøtt, at jeg lukket øynene litt, og nesten sovnet. Så jeg bestemte meg for å ta en lur.. Flere timer senere, klokken 21:10, våknet jeg. Hadde hoppet over middagen, og gått glipp av hele dagen. Gikk opp en tur og så litt på tv med vertsfar, før jeg gikk ned igjen for å legge meg. 

Nå er det langhelg, og jeg har ingen planer, bortsettfra at vi skal til Missoula i morgen. Skal ha alarm på som vanlig, bare for å kunne skru den av! Bare fordi jeg kan.


Slik så hagen ut en morgen her om dagen, vinteren kommer!


Pengesamlingen min! 


Dagens lunsj..


Sam og Garret


Dane og meg


Dusten!

Nå skal jeg kanskje skype litt, før jeg skal legge meg. 
Hvor mye penger tror du jeg klarer å samle før jeg drar tilbake til Norge?
 

Spørsmålsrunde om utveksling!

Det var noen som lurte på om jeg kunne ha spørsmålsrunde, så jeg tenker jeg kjører igang en liten spørsmålsrunde. Vet ikke når jeg får tid til å svare, men det blir i løpet av neste uke :-)


Sitter å prater litt med kjæresten, før jeg skal gå opp å spise frokost. Skjer ikke så mye idag, har litt lekser å gjøre. Også er det tre dager med skole, før det er langheeelg! Gledings!

Takk gud for at det er helg!

I dag dro vi rett til Hot Springs etter skolen, for at Dana og Matt skulle klippe seg på salongen til Deana, søsteren til Dana. Fikk også farget ettervekten, og ordnet sånn at rødskjæret jeg hadde kom tilbake igjen, for det var nemlig blitt vasket ut allerede. I tillegg graderte hun håret mitt, og jeg er kjempefornøyd! 


Fikk en haug med prøveprodukter

Senere kom Sam og Catherine på besøk, vi drakk pepsi, spiste potetgull og så på film, og Sig ville jo selvfølgelig være med!


I går hadde jeg så lyst til å lage noe godt når jeg kom hjem fra skolen, så jeg tenkte jeg skulle lage noe uten gluten, for sist gang bakte jeg boller, og det kunne ikke vertsmor spise. Derfor bestemte jeg meg for å lage denne kaken, og den ble kjempegod til tross for at den er uten gluten!


Eggehvitene skulle stivpiskes, og det gjorde jeg for hånd.. Det resulterte i dette;

Området rundt tommelen er kjempehovent, pluss at håndleddet er hovent og gjør kjempevondt, tror jeg er på tur å få en betennelse. Gymlæreren anbefalte at jeg dro å kjøpte noe for å støtte hånden, for å få det til å bli bedre fortere, siden basketballsesongen starter om ikke så alt for lenge.. Kaken var værtfall god, så det var nesten verdt det!

Har ingen planer for helgen, skal bare slappe av forhåpentlig vis, denne uken har vært lang og tung, og jeg trenger å slappe litt av. Jeg driver faktisk å planlegger neste helg denne helga. Neste uke har vi langhelg, fra fredag til søndag, så vi driver å snakker om litt forskjellige ting vi kan gjøre da. Gleder meg!


Hva gjør du i helgen? 

Calvin Klein Konkurranse

Er med i en konkurranse, der man kan vinne goodiebag fra Calvin Klein. Det man må gjøre er å skrive om noe man egentlig liker, men ikke tør å innrømme... So here it is..

Jeg liker egentlig fisk. Selv om jeg forteller mamma at jeg hater det, og nekter å spise det, og heller spiser noe annet til middag. Trodde ikke jeg likte det, men smakte på det en gang, og siden jeg er så sta sa jeg at det var ekkelt, og nektet å smake igjen. Men egentlig liker jeg det.....

 

Trykk "Play" under for å se filmen om den nyeste parfymen til Calvin Klein!

Klikk her for konkurransen om goodiebags fra Calvin Klein!

Dårlig dag..

Våknet i natt klokken fire av at hunden ville ut av rommet mitt, og akkurat da jeg hoppet ut av sengen begynte hun å spy.. Hun hadde visst fått en ny gummleke på jobben til Matt, og den hadde hun nesten spist helt opp. Det stemmer godt med det jeg måtte plukke opp fra gulvet mitt i natt.

Skrudde av alle alarmene mine når de ringte, har på 8 alarmer.. Var så sykt trøtt. Våknet helt plutselig ti på halv ni, og kledde på meg det første jeg fant. Kjente også at jeg kom til å få hodepine, så jeg ordnet meg frokost, tok smertestillende å dro på skolen. Hadde fem minutter på å spise frokosten min før andretimen begynte..

Leverte også denne ukens skisse idag. Første skissen så ikke ferdig nok ut, andre skissen var ikke bra nok, og denne skissen, som jeg brukte over to timer på, kunne jeg brukt lengre tid på, å lagd bakgrunn til. Tror virkelig ikke hun liker meg..


Hvordan bakgrunn kunne jeg hatt på denne skissen uansett? Like før jeg ikke gidder mer art..

Nå er det snart lunsj, og dagens høydepunkt. Tenkte jeg skulle dra å ta sol etter skolen, men har ikke så mye penger igjen, så jeg får se hva det blir til.

 

Ha en fin dag, alle sammen!

Fredagsfølelse..

I dag kjennes det ut som om det er fredag.. 

Sov til klokken åtte idag,  og kom på skolen like før andre timen begynte. Alle juniorene har en prøve idag, men jeg trenger ikke ta den, så det var bare meg i art klassen i tredjetimen. Nå sitter jeg på biblioteket sammen med Jon og Dallas.....

 

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg spiste til lunsj igår. Sam tok en haug med bilder, og fortalte alle ved bordet vårt at det var min første sloppy joe. 

 
Fikk også en pickle


Gårdagens lunsj!
Art prosjektet mitt..

 

I dag er det makaroni og ost til lunsj, tror jeg. Lunsjen er dagens høydepunkt :)

Gårdagens semitrailertur

I går stod jeg opp kjempetidlig for å kjøre semitrailer sammen med Terry, siden han hadde så lyst å vise meg hvordan det var å kjøre semitrailer. 

Hundene hans var med, og de var helt gærne! Den ene er blind, mens den andre dreiv å hoppet rundt å bjeffa. Heldigvis kjørte vi bare til Saint Regis, som er ca. 40 minutter unna. I Saint Regis møtte vi Matt, Dana, og kona til Terry, også spiste vi frokost før vi sa hadet til Terry, som skulle kjøre til Seattle, og så til østkysten,  og kjørte hjem. 

Da vi kom hjem var alle kjempetrøtte, siden vi ikke kom hjem før klokken var litt over ett på lørdagsnatten, så vi gikk å la oss en stund, før vi spiste middag og så på film.  

 


Den blinde hunden, Skip


Den gærne hunden, Lu
Bryllup i Hot Springs

I dag dro vi til Hot Springs rundt klokken halv tolv for å hjelpe til med bryllupet til tvillingsøsteren til vertsmoren min. Hjalp til med å hente mat, dekorere, lage blomsteroppsats, ordne til med mat, og å klargjøre kameraet Deana og Mike fikk i gave hos Latte Linda. 


Verdens skjønneste Siggy'voffsen min på tur til Hot Springs


Dette hadde jeg på meg

Bryllupskaken


Latte Linda! Hun kom forresten å "passet på" meg den ene dagen når jeg var syk, og hadde med seg suppe og greier. 


Linda var så snill og ga meg, vertsmor Dana og søsteren hennes, Deana, gavekort på pedikyr!


Kirken, pluss vertssøskenbarn Tally, og vertstremenning Maddy


Brudeparet! 


Verdens skjønneste jenter! Shyloh og Maddy. De vil alltid leke mor og barn med meg, og i dag ble det til og med litt gjemsel og kongen befaler.Familiebilde, pluss pluss.


Meg og verdens skjønneste Jack. Han bæsjet seg foresten ut når vi skulle ta familiebilde, stakkar. Plutselig begynte alle bare å le, og det var altså fordi stakkar lille Jack hadde et uhell. Han er så skjønn!

Det var et kjempefint bryllup, med masse god mat, og hyggelige folk. Bryllupet var ferdig ganske tidlig, så dra dro noen av gjestene til foreldrene til Dana, og vi dro ikke derfra før klokken var nesten kvart på ett. Nå er klokken ti på halv tre, har ikke vært så lenge oppe før etter at jeg kom hit. Kommer til å være død i morgen, skal kjøre til Saint Regis sammen med en som heter Terry, i semitraileren hans, fordi han hadde så lyst å ta meg med på tur i den, han er kjempestolt over den :-p
Merker forresten at norsken min svikter, hvordan skal dette gå..

Men nå er det på tide og ta kveld, så god natt!

goodnight

I dag har jeg sovet, pratet med Håkon, sovet og pratet enda mer med Håkon. Har endelig klart å bli nesten 100% frisk! Og det skal bli godt å dra på skolen i morgen å møte vennene mine igjen, men jeg får sikkert en haug med lekser, når man er syk her får man ekstra oppgaver man må gjøre for å tjene de poengene man vanligvis ville fått for oppmøte. 

Når vertsmor kom hjem vasket vi og støvsuget litt, før jeg stekte vafler til middag. Vertsfamilien ble veldig glade for at dere hadde sendt glutenfri vaffelmix, mamma og pappa!
Men selvfølgelig skal dem ha masse rare greier på dem, sånn som sirup på, eller andre ting jeg aldri kunne forestilt meg å ha på vaflene mine. De bare ler av meg når jeg tar sukker og smør på.Nå skal jeg gå å skylle av ansiktsmaska, for nå har fjeset mitt blitt helt stivt.


Slik ser jeg ut akkurat nå. God natt!

Homecoming

Har vært syk, så jeg har ikke fåt blogget om homecomingen enda! Men her kommer det..

Homecoming var gøy, folk kledde seg ut, vi dekorerte gangene, hadde bonfire, og knuste bluehawkbilen!


Jeremiah og Dallas på Beach Day


Ben, Jeremiah og Kris på Disney day, tror de var prinsesser? 


To av mine beste venner, Sam og Aaron, på Disney Day, de var Kim Possible og Ron Stoppable


Lilo og han gamle mannen fra "up"


Meg og Aaron på bonfirekvelden


Bluehawkbilen, før


Bluehawkbilen,etter

Dessverre vant vi ikke fotballkampen, og de jeg stemte på vnat ikke king og queen.


Ashley, juniorenes homecoming kandidat.


Homecomingking Carter, og Catherine

Hele fredagen gikk til homecoming på skolen, pynting, og leking. 

Angel med alle fotballnumrene :-)


Vi som skulle være med i Rubber Chicken game
Var gøy, men solen var så sterk, og jeg hadde ikke solbriller, så jeg fikk vondt i hodet og ble trøtt, så jeg tok meg heller en lur mens de andre drev med Horsemen olympics. I tillegg til rubber chicken game, så var jeg med på å spilte Powder puff football, som er fotball for jenter, mitt lag tapte begge kampene.... 

Nå skal jeg forte meg ut å ta noen bilder før det slutter og regne, også skal jeg spise torovafler og bacon til middag. Blogges senere!


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Foto
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits