Beklager!

Sorry at jeg har vært en elendig blogger, uten bilder, og greier. Men nå har jeg henta kameraet mitt hos Harald, og det står nå på lading, så nå blir det bilder!

Idag har jeg vært hos søstera til Harald, der vi passa Nichlas, men han var så trett at han la seg nesten med en gang. Også fikk jeg meg en hårklipp, søstera til Harald er nemlig frisør, og jeg lover dere, håret mitt trengte det virkelig! Ble kjempefornøyd :-)

 

Nå skal jeg bare laste ned litt musikk, før jeg tar meg en tur inn i drømmeland.

 

Fra og med i morgen skal jeg være en flink blogger!

Hyppige dobesøk

Idag har jeg vært hos legen, og på politistasjonen.

Hos legen skulle jeg ta urinprøve, men jeg fikk bare ikke til! Til og med når jeg drakk 14+ glass med vann... Gjett hvor mange gang jeg har vært på do de siste 40 minuttene? Ikke mindre enn 3...

 

Nå har jeg bare å få fyllt inn karakterer og fag jeg har hatt de 3 siste årene, og å scanne det inn på pcen, så er søknaden klar!

Er med i konkurranse!

Skulle egentlig skrive dette innlegget for lenge siden, men det har bare gått i glemmeboka.

Er med i en konkurranse her, der man kan vinne et babypledd. De pleddene er bare utrolig fine, og tantebarnet mitt skal døpes snart, i gave har jeg tenkt å gi han et slikt pledd, og da hadde det jo bare vært helt supert å vinne det, istedet for å slippe å punge ut med 549 kr nå rett før jul, for det ville svidd veldig i pengeboka mi med den økonomien jeg har.Er det ikke bare utrolig fint?

:)

Mitt utvekslingsår

Her kommer jeg til å skrive om når jeg er i usa.

Søknadsprossessen

Her kommer jeg til å skrive om søknadsprossessen!

HVILKEN TELEFON SKAL JEG KJØPE?

Isted ringte en fyr fra Borkenes, som er en halvtime(?) unna. Han ville kjøpe telefonen, så i morgen skal jeg møte han i byen :-)  Derfor skal jeg endelig få kjøpt meg en ny telefon, vil ha en heelt vanlig sony ericsson uten touch. Har funnet to telefoner jeg har lyst på, men klarer ikke bestemme meg.

 

Skal jeg velge sony ericsson yari?eller sony ericsson zylo?
Nigeriabrev

I går la jeg ut mobilen min til salgs på finn.no. Da fikk jeg en del e-poster fra folk som vil kjøpe den og sende den til fetteren sin/sønnen sin/vennen sin/ pastoren sin i Nigeria. De tilbyr en del mer penger enn jeg ba om for telefonen, og det bare lyser scam av det.

Først trodde jeg det var ekte, fordi det høres så ekte ut! Men etter litt googling fant jeg ut at det er ganske vanlig med disse folka fra Nigeria som vil kjøpe ting for mer penger enn de egentlig er verdt. Noe som er ganske kjipt egentlig, kunne godt tenke meg å tjene 3500 kr for en telefon som egentlig bare er verdt 2000. 

Disse folka stjeler over 100 millioner kroner hos normenn i året og syntes det er utrolig kjipt at folk faktisk går på dette.. Derfor skal jeg tulle med dem, og late som om jeg er kjempeinteressert i å selge dem telefonen, og gi dem falskt navn, kontonr, adresse, osv. Dette blir gøy!

- Har du noen gang fått et såkalt "Nigeriabrev"?

Forresten, vil du kjøpe en rosa Sony Ericsson Vivaz for 2000 kr? :)

15 minutes left

Nå sitter jeg barnevakt, hos en dame i nabolaget. Hører rykter om at strømmen skal gå om 15 minutter. Syntes liksom det er skummelt nok med lysene på...

 

Harald kom akkurat med en lommelykt til meg, søtt. Strømmen blir borte i 5(!) timer.. Men det kan faktisk hende at den ikke går her :)

 


seeya in 5 hours!

Musikk anbefaling

Har fått helt dilla på musikken til et band som heter Mumford & Sons, foreløpig har de bare en cd, men den musikken de har er kjempebra! Syntes i allefall jeg, mulig jeg har litt morsom musikksmak, men det er sikkert noen andre som liker det og?Noen av mine favorittsanger:

winter winds

The Cave

Little Lion Man


Mumford & Sons på Spotify her.

 

Hva syntes du?
Hvilken av sangene likte du best?

Elsker onsdager!

Rett og slett fordi vi har gym i førstetimen. Noe som betyr at jeg bare trenger å hive på meg gymklær, og gå til bussen. Da får jeg sove lengre. Ikke nok med det, så er vi ferdig klokken ett på onsdager! d-e-i-l-i-g.

Etter skolen i morgen skal jeg dra til gamleskolen for å hente teachers reccomendation, deretter skal jeg dra opp i barnehagen der mamma jobber, for å slippe å vente så lenge på bussen. Uansett er det utrolig koselig å være der. Og i morgen skal Harald jobbe der, haha...


Har ingen ordentlige bilder på denne pcen, så dette får gå for idag.

Hvilken dag er din yndlingsdag?

14:50

Hater virkelig å være syk. Får håpe jeg er frisk til i morgen, for da skal jeg dra på ungdomsskolen å hente den greia jeg var å ga til engelsklæreren min  i forrige uke. Har ikke hatt engelsklæreren jeg har nå så mye, så jeg fikk heller han jeg hadde på ungdomsskolen til å skrive teachers reccomendation. 
Har bare legegreiene, og de tingene man skal skrive under på igjen, så er jeg ferdig. Også må mamma og pappa skrive brev til familien da, noe som blir vanskelig siden pappa kommer hjem om en mnd, og søknaden må være inne før det.

 

Nå må jeg ordne til kjæresten kommer, vi skal se legenden om fjordheksa!

 

- Er du ferdig med søknaden?
-Har du sett Legenden om fjordheksa?

Verdens beste

Nå har jeg vært verdens beste å lasta ned masse drittmusikk sånn at lillesøstra mi skal få ha noe annet enn pappa sin musikk på iPoden sin. Skulle egentlig lagt meg for lenge siden..

Blir så irritert når katta prøver å spise opp silikonpaddingen jeg kjøpte til bhen idag, hun har allerede spist opp et par sånne som var mamma sine. Brukte faktisk 150 kroner på det, og da blir jeg sur når hun prøver å spise dem uten at jeg har fått brukt dem.. drit.

 


Fin, but mean. Det bor en poet inni meg..


nait

Endelig fått søknadspapirene!

Nå har jeg endelig fått søknadspapirene fra explorius! Har sjekka mailen min flere ganger om dagen den siste tiden, og endelig har de kommet! Nå er det bare å sette i gang å fylle ut :)

 

 

Endelig

Endelig er designet mitt ferdig. Ble ganske fornøyd jeg :)

Designet er laget av Silje Lien.

Kommer med noen bilder senere idag! Nå skal jeg ta noen bilder til min og Helene sin blogg. Vi har en konkurranse med noen i paralellklassen,der det er om å gjøre å få flest lesere. Sjekk den ut!

Den er selvfølgelig ikke ferdig, skal ta noen bilder til headeren senere, pluss at jeg skal redigere en film vi lagde igår(?)

Slik ser det ut her.

I shall believe

Skal ordne designet i morgen på skolen, sånn at jeg får laget meg en header og sånt, har jo ikke photoshop på denne pcen.

Ellers så har jeg en hemmelighet, som er ganske kul! Vet ikke helt hvordan det kommer til å gå enda, vet mer i morgen så da vet jeg om det er vits å fortelle det eller ikke. Får bare krysse fingrene for at det ordner seg.

Har glemt kamera hos Harald, så det får bli weheartit bilder denne gangen. Jeg som hadde så mange fine bilder...

- You can have anything you want if you give up the belief that you can't have it.

 

 

 

Under oppussing

Akkurat når driver jeg å prøver å ordne designet slik som jeg vil ha det. :-)

 

den store kinodagen

Nå sitter jeg og Simon hos Lena.Vi har akkurat vært på kino å sett "legenden om vaktuglene."

Etterpå skal vi se "Twilight: evighetens kyss", "Sykt lykkelig", "Twilight: Eclipse", og "The good, the bad, the weird."
Dette blir gøy! :-)Hva gjør du idag?
Skal du på kino idag?

DAY 10 - Hva er i vesken din?

akkurat nå er vesken min tom, men jeg kan jo skrive hva jeg har i den når jeg bruker den.

 

1. Mobiltelefon

2. iPod

3. Kortmappa

4. Kamera

5. Mascara

6. Lipsyl

7. Mobillader?

8. Headet til iPoden

Haha, har ikke så mange ting i veska mi, med mindre jeg skal sove hos noen...

lolzzhehe

Autfait

Bruker egentlig ikke å legge ut outfit bilder,kun hvis jeg føler at det virkelig er noe leserne mine burde vite om.
Og nå er jeg klar for basketballtrening, og jeg syntes det er litt kult at jeg har klart å kle meg i bare svart og rødt, bortsettfra sokkene da, derfor hadde jeg og Ingrid en liten photoshoot. Ser ikke helt riktig ut på noen av bildene, men det får bare være sånn.

 


Vil bare konstatere at skoene også er rød og svart!

Nå må jeg stikke, hejdå.

 

 

 

Heller sent enn aldri..

Selv om jeg skulle ønske jeg ikke måtte sitte oppe halve natta med innleveringen som skal være ferdig i morgen klokken 10. Sånn går det når man prioriterer film med kjæresten istedet for lekser.

Fikk forresten 5 på naturfagprøven vi hadde idag, og jeg hadde ikke lest, nettopp fordi jeg så film sammen med kjæresten. Jeg er i hvertfall fornøyd. =)

Musikk må man jo ha

Gammelt bilde

Hva gjør du i kveld?

DAY 9 - 10 veier til å vinne hjerte mitt

1. Han må være seg selv.

2. Ha god musikksmak.

3. Ha fint hår.

4. Han må lukte godt, elsker gutteparfymer.

5. Han må være søt, altså gjøre/si søte ting.

6. Han må få meg til å le.

7.  Han må være snill.

8. Han må kunne lage mat.

9. Han må ha et greit utseende.

10. mm.. setter egentlig ikke så høye krav, har brukt lang nok tid på å finne ut ni, så denne får være tom :-)

23:59

Hei kjære lesere!
Nå kom jeg akkurat hjem fra Kasfjord, jeg og Harald har vært å passa søskenbarna hans. Var kjempekoselig. Vi lagde rosa vaffler, og så "Se opp!", og når guttene hadde lagt seg spiste vi godterier, og så en annen film.
Den var utrolig spennende, den handla om en fyr som skulle finne ut om en snuff-pornofilm var ekte. Snuff filmer er sånne filmer der folk blir drept på ordentlig.. Ganske mange sterke scener der, skal jeg si dere! Uheldigvis fikk vi ikke sett hele, men jeg holder på å laste den ned nå, for det var kjempespennende, can't wait til å finne ut om hun jenta faktisk var død.

Nå skal jeg forte meg å lese litt på naturfagprøven før jeg legger meg til å sove.


Vafflene ble faktisk rosa inni, søtt
også ble dette bittelite, irriterende..

Skulle fikse sånn sveis på Harald også, de ligna jo kanskje litt?

Har du sett "se opp", eller "8mm"? :

G'night

DAY 8 - 10 av dine favortt sanger

1. Elliott Smith-Between the bars

2. Elliott Smith-Angeles

3. Midlake-Roscoe

4. Kate Voegele-Won't disagree

5. Greyson Chance-Broken hearts

6. Kings of Leon-The face

7. Wilco-Jesus, etc.

8. Fleet foxes-Mykonos

9. Beirut-Nantes

10. Eddie Vedder-Society

Liker litt merkelig musikk for tiden, men jeg har sånne perioder der jeg liker noen sanger, og en annen periode kan jeg like helt forskjellig musikk. Kan godt hende jeg har byttet smak neste uke..

:-)
Har du engang hørt om noen av disse bandene/artistene?

Allerede mørkt!

Det er allerede mørkt ute, og klokken er bare 15:11! gruer meg til å gå hjem :(

Bilder fra dagen kommer når jeg har kommet meg hjem..

er det mørkt der du er?

I'm wide awake, it's morning.

God morgen! Nå sitter jeg på skolen å har mediekommunikasjon. Vi skal egentlig lage skisser, og gjøre oss ferdig med nettsiden vår, men jeg sitter å tuller med Victoria istedet. Må ta meg sammen snart.

Jeg og Victoria har problemer, vi har diktet opp en falsk familie, der hun er bestemoren min, kjæreste med Sabrina, som er bonus-bestemoren min, jeg liker Simon, og Helene er kusina mi som nettopp har byttet kjønn.

I tillegg til dette skriver vi alt i Google translate, oversetter først fra norsk til et annet språk, også må den andre oversette det til norsk igjen, og da blir det helt syke setninger.


Har faktisk noen bilder, men pcen har bestemt seg for at den ikke vil lese minnekortet mitt. :(
Så bildene får komme etterpå..


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits