Acceptance letter

Har sjekket e-posten min flere ganger om dagen hver dag nå, og endelig fikk jeg det jeg har venta på! Du kan tro jeg ble glad da jeg så e-posten som var merket "acceptance letter".

Der stod det rett og slett at søknaden min er blitt godkjent i USA, og at jeg kommer til å få mail hos dem i løpet av noen måneder angående vertsfamilien min, og områderepresentanten. Føler at jeg er så nær nå! Det er faktisk bare 6-7 mnd til jeg drar, og det er helt uvirkelig.

Nå har jeg akkurat spist meg god å mett på en kjempegod wok jeg lagde isted. Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, før jeg skal ta meg en dusj å legge meg, for jeg er helt utkjørt.


En stk. sliten Elisabeth. Tror forresten jeg holder på å få øyebetennelse på det venstre øyet mitt, det er derfor det ser litt sløvt ut :)

 

Utveksling: Flytting av skoleplass

Nå har jeg  akkurat vært på minID, og søkt VG2. Rådgiveren på skolen sa at jeg måtte fortsatt søke meg inn på VG2 på skolen jeg går på nå, også må jeg søke om å flytte skoleplass. Er det noen som vet hvordan man gjør det?


22.des.2010

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget.

Jeg får ikke sendt inn søknaden, fordi jeg fikk den tilbakesendt, også måtte jeg gjøre noe på nytt, og scanneren vår funker ikke, og jeg og Harald har slått opp, så jeg vil liksom ikke trenge meg på å dra dit å scanne det. Fordi det er litt rart mellom oss akkurat nå, fordi det har skjedd en del ting som jeg ikke har lyst å skrive om her på bloggen. 

Og siden jeg ikke får sendt det inn, så kan det hende at jeg mister plassen min, noe som ville vært utrolig kjipt, med tanke på at vi allerede har startet betalingen.

 

Kommer nok ikke til å blogge på en stund, med mindre det er noe usa relatert, fordi akkurat nå skjer det ting jeg ikke har lyst til å skrive om her på bloggen. Det er mulig at jeg skriver om det senere, men nå har jeg ikke særlig lyst.

 

Derfor sier jeg god jul og godt nyttår til alle leserne mine (Hvis jeg fortsatt har noen)

Statsvalg

Når jeg skulle sende inn søknaden fant jeg ut at det ikke var noen plass jeg kunne laste opp underskriften for at jeg skal få lov å ta kjøretimer der, eller statvalg arket. Derfor lasta jeg opp den underskriften på "Rules"; og glemte helt av hele statvalggreia. Utrolig kjipt! Dør hvis jeg kommer til en plass der det er kaldt, en av grunnene til at jeg skal dra, er at jeg er lei av drittvær..

Har sendt mail til explorius, og håper at det ordner seg likevel.

 Har du valgt stat? Isåfall, hvilke?

Endelig ferdig med søknaden!

Er så glad for at jeg er ferdig med søknaden! Fikk sendt den inn en time før den måtte være inne, bare flaks at jeg rakk det.. Var sykt mye styr med den scanninga, skriveren hjemme funka ikke, så jeg måtte dra til Harald å gjøre det, og det oppstod det komplikasjoner med broren hans, siden skriveren stod på hans rom, ++. Pluss at det ikke var noen plass der jeg kunne laste opp underskriften for at jeg skal få lov til å ta kjøretimer der, så jeg måtte bare laste den opp på "Rules" siden.

Bare å krysse fingrene for at den blir godkjent :) Drømte faktisk at jeg fikk vertsfamilie i natt, men de var helt psyko....

Godkjent skoleår!

Har fått skoleåret godkjent, så lenge jeg får minst 30 timer i uken, der minst 20 av dem er mediefag. Håper det går bra, men har i hvert fall fått godkjenningsskriv av rektoren, så jeg kan søke om stipend til våren! Var kjemperedd for at jeg ikke skulle få det godkjent..

Nå er det bare å krysse fingrene for at dem har foto, film, web, design, lyd eller journalistikk- fag på den skolen jeg skal gå på :-)

 


"Jippi"

Har du fått året godkjent?

Forsinket søknad

Får ikke sendt inn søknaden i morgen likevel, fordi læreren ikke hadde fylt ut det der arket med karakterer og sånt. Er det egentlig læreren som skal fylle det ut? Så jeg satser på å få sendt den inn i morgen, den skal tross alt være inne om tre dager, så meg må skynde meg, eller det vil si, læreren må skynde seg.Søknad

Nå driver jeg og fikser siste rest på søknaden, er litt stressa, for jeg tror den skal være inne idag eller i morgen, og jeg har ikke fått scanna inn alt det som skal scannes. Syntes jeg har lest noe om at hvis jeg ikke sender den inn før fristen går ut, så mister jeg plassen min. Har du hørt noe om det?

 

Nå må jeg nesten gå å legge meg, sånn at jeg kommer meg opp i tide til bussen i morgen!

 

goognight y'all

Hyppige dobesøk

Idag har jeg vært hos legen, og på politistasjonen.

Hos legen skulle jeg ta urinprøve, men jeg fikk bare ikke til! Til og med når jeg drakk 14+ glass med vann... Gjett hvor mange gang jeg har vært på do de siste 40 minuttene? Ikke mindre enn 3...

 

Nå har jeg bare å få fyllt inn karakterer og fag jeg har hatt de 3 siste årene, og å scanne det inn på pcen, så er søknaden klar!

Søknadsprossessen

Her kommer jeg til å skrive om søknadsprossessen!


Er en jente på 17 år, er på utveksling i Plains, Montana dette skoleåret. Før jeg kom hit gikk jeg Medier og Kommunikasjon ved Stangnes Videregående skole. Blogger om hverdagen min her i usa! Har også verdens beste kjæreste som venter på meg hjemme i Norge <3

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Andre utvekslingsstudenter
Hverdag
Mitt utvekslingsår
Søknadsprossessen

lenker
hits